Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Φουρνιέ, προς την έξοδο Πετρούσεφ και ΜακΚίσικ

Σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
INTIME SPORTS
1'

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που σχεδίαζε το τελευταίο διάστημα αναμένεται να έχει στα χέρια του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή, με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον Γάλλο παίκτη έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια και αναγκαστικά θα πρέπει να αδειάσουν θέσεις ξένων στο ρόστερ, μιας και θα φτάσουν τους 10!

Αρχικά, όλα δείχνουν πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα επιστρέψει στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως ακόμα ένας ξένος θα αποχωρήσει από το ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι το φαβορί.

Ο 32χρονος Φουρνιέ είχε 13,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ στην καριέρα του στο ΝΒΑ (704 συμμετοχές), όμως την τελευταία διετία δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Την περσινή σεζόν πέρασε από τους Νιου Γιορκ Νικς (3 αγώνες) και τους Ντιτρόιτ Πίστονς (29 εμφανίσεις) μετρώντας 6,9 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Γάλλος γκαρντ έφτασε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, μετρώντας 9,8 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Σχετικές ειδήσεις