Παναθηναϊκός AKTOR: Η υπέροχη αποχαιρετιστήρια ομιλία του Εργκίν Αταμάν στον Μπαλτσερόφσκι

Ο Εργκίν Αταμάν αποχαιρέτησε τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μπροστά σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR, αναφέροντας πως ελπίζει ο Πολωνός σέντερ να έχει την ίδια πορεία με τους Τζάναν Μούσα και Φιλίπ Πετρούσεφ.

Παναθηναϊκός AKTOR: Η υπέροχη αποχαιρετιστήρια ομιλία του Εργκίν Αταμάν στον Μπαλτσερόφσκι
1'

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάλαγα, με τον Εργκίν Αταμάν να αποχαιρετά τον Πολωνό σέντερ με μια συγκινητική ομιλία μετά το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία.

Ο Τούρκος τεχνικός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, ενώ έφερε και ως παράδειγμα τον Τζανάν Μούσα και τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

https://www.instagram.com/reel/C_bYuTjo7lr/

Aναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Θα χρειαστώ ένα λεπτό να κάνω μια ανακοίνωση. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση του Όλεκ με την ομάδα μας. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη σου στην ομάδα την περασμένη χρονιά.

Δεν είχα την ευκαιρία να σου δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Euroleague αλλά ήσουν άξιο μέλος αυτής της πρωταθλήτριας ομάδας. Όταν ήμουν στην Εφές, αποδέσμευσα τον Τζανάν Μούσα και στη συνέχεια έγινε σταρ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Έπειτα, αποφάσισε να φύγει ο Πετρούσεφ γιατί ήθελε να γίνει παίκτης του NBA. Πλέον παίζει στον Ολυμπιακό, βγάζοντας αρκετά χρήματα. Οπότε, ελπίζω η απόφασή μου να είναι λάθος για σένα και να επιστρέψεις στην ομάδα τα επόμενα χρόνια με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή