Παναθηναϊκός AKTOR: Στην Ελλάδα ο Γιουρτσεβέν - «Εύκολη απόφαση, ήρθα για να κερδίσω την EuroLeague»

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έφτασε το βράδυ της Τρίτης (3/9) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR και μίλησε για τον μεγάλο του στόχο, αλλά και τον Κώστα Σλούκα.

Παναθηναϊκός AKTOR: Στην Ελλάδα ο Γιουρτσεβέν - «Εύκολη απόφαση, ήρθα για να κερδίσω την EuroLeague»
STOLIS_VAG
1'

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή που ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR, ενισχύοντας ιδανικά την γραμμή των ψηλών, όπου θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

O 26χρονος άσος έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (3/9), λίγο μετά τις 20:30 και στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης της EuroLeague και της συνεργασίας του με τον Κώστα Σλούκα.

«Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα. Θα φέρω την ενέργειά μου και τη θέληση που έχω για νίκες. Είμαι εδώ για το back to back του Παναθηναϊκού στους τίτλους της Euroleague. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Έχω παίξει με τον Σλούκα, αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερος από την περίοδο που έπαιξε στην Φενέρμπαχτσε και φυσικά πιο έμπειρος. Ο Παναθηναϊκός έχει πληθώρα καλών παικτών και προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει μεγάλη θέληση για νίκες», ανέφερε.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν θα περάσει την Τετάρτη (4/9) από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λιουμπλιάνα για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή