Εκλογές ΕΟΚ: Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» παρουσιάζει το πρόγραμμα και τους υποψήφιους

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» παρουσιάζει σήμερα το πρόγραμμα και τους υποψήφιους ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.
INTIME SPORTS
1'

Στις 15 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές της ΕΟΚ, με τον συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» των Παναγιώτη Φασούλα και Γιάννη Μπουρούση να παρουσιάζει σήμερα (19:00) τους υποψήφιους, αλλά και το πρόγραμμά του για το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» παραχωρεί σήμερα, στις 19:00 στο Γκολφ της Γλυφάδας, συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους υποψήφιους, που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας.

Επιμένουμε στην εξωστρέφεια, επιμένουμε να επικοινωνούμε με όλους τους τρόπους, γιατί έχουμε πολλά να πούμε και περισσότερα να ακούσουμε. Όποιος δεν έχει να πει κάτι, όποιος νιώθει ότι οφείλει να απολογηθεί για υποσχέσεις που δεν τήρησε, όποιος δεν μπορεί να κοιτάξει τους παράγοντες του μπάσκετ στα μάτια, επιλέγει τον δρόμο τής σιωπής.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε μέσω Live streaming τη συνέντευξη και περιμένουμε τις δικές σας απόψεις και παρατηρήσεις, τυχόν διορθώσεις. Δεν θεωρούμε ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια. Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας για την επόμενη μέρα τής ΕΟΚ, την επόμενη μέρα τού ελληνικού μπάσκετ, είναι μια καλή βάση για συζήτηση, μια αρχή για να επιχειρήσουμε μαζί σας να ξαναφέρουμε το αγαπημένο μας άθλημα στην κορυφή».

Σχετικές ειδήσεις