Γιουρτσεβέν: «Είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα να το κάνει ξανά»!

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν μίλησε στο paobc.gr και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την «πράσινη» σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.
INTIME SPORTS
1'

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος κυρίως που θα αγωνίζομαι περισσότερο, για την ευκαιρία και πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι θα είναι ο μοχλός για να κυριαρχήσουμε. Ξέρω ότι ο coach Αταμάν θέλει να το κάνει. Γενικότερα στο πλαίσιο της επιτυχίας, θέλω να συνεισφέρω στο παρκέ, να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Οι φίλαθλοι μου δείχνουν την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή και είμαι ενθουσιασμένος που θα τους συναντήσω στο γήπεδο. Το κυριότερο πράγμα για το οποίο ανυπομονώ».

Για το πόσο γρήγορα θεωρεί πως θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν: «Πολύ γρήγορα. Το παιχνίδι του είναι σε υψηλό ρυθμό, νομίζω ότι το στυλ του μοιάζει πιο πολύ με εκείνο του ΝΒΑ, από ότι των περισσότερων προπονητών. Παίζει σε μεγάλη ταχύτητα. Αλλά και η ελευθερία που δίνει στους παίκτες του δίνει χώρο στο παρκέ, οπότε είμαι ενθουσιασμένος και για αυτό».

Για το αν αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά λόγω της παρουσίας του Κώστα Σλούκα στην ομάδα, με τον οποίο είχαν αγωνιστεί ξανά μαζί στο παρελθόν: «Ναι, ναι! Έχει περάσει λίγος καιρός, αλλά πιστεύω ότι θα συνδεθούμε. Οπότε ανυπομονώ για τις… λόμπες του και να αγωνιστώ μαζί του».

Ολοκληρώνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: «Πάμε να κερδίσουμε! Πάμε να το επαναλάβουμε. Ξέρω παιδιά ότι το κάνατε και πέρυσι. Δεν ήμουν εδώ, αλλά είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα να το κάνει ξανά!».