Εκλογές ΕΟΚ: Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ», παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στη Γλυφάδα, ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» ανέλυσε το πρόγραμμά του για το άθλημα ενόψει τον εκλογών της ΕΟΚ και ταυτόχρονα παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων του.

Εκλογές ΕΟΚ: Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ», παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του
INTIME SPORTS
1'

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ», βασιζόμενος σε ανθρώπους που έχουν «πονέσει» για το άθλημα και δεδομένα προσέφεραν πολλά σε αυτό, παρουσίασε το πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα της καλαθοσφαίρισης. Προσβλέποντας σε νίκη του στις εκλογές της ΕΟΚ (Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου), προκειμένου να εφαρμόσει τις αρχές του και τις ιδέες του, τόσο αναφορικά με την ανάπτυξη του αθλήματος, όσο και για την αξιοκρατία και τη διαφάνεια που απαιτείται σε όλους τους τομείς.

4369718.jpg

Ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Γιάννης Μπουρούσης, ήταν οι βασικοί άξονες της παρουσίασης όπως είναι λογικό. Μάλιστα ο Καρδιτσιώτης παλαίμαχος άσος, δεσμεύτηκε προσωπικά πως θα δώσει τη λύση για σοβαρά ζητήματα που αφορούν το άθλημα, όπως το κόστος μετακίνησης αξιωματούχων (διαιτητές κτλ) αγώνων σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε. Από την ανάπτυξη του αθλήματος στις νέες ηλικίες, μέχρι την Εθνική ανδρών, τη διαιτησία και φυσικά τους τρόπους με τους οποίους θα υλοποιηθούν. Σημαντικό σημείο ήταν η διαρκής δέσμευση για διαφάνεια, μακριά από… μυστικοπάθεια και άρνηση εξηγήσεων προς τον φίλαθλο κόσμου του μπάσκετ.

4369948.jpg

Παράλληλα, ο υποψήφιος Βασίλης Νικάκης που ήταν στο πάνελ, είπε το εξής αναφορικά με τη διαιτησία: "υπάρχει διοικητική αδιαφάνεια".

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση και το σύνολο των υποψηφίων στο video που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή