Αταμάν: «Μας έλειψαν σημαντικοί παίκτες, έχουμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στη Σλοβενία και ο Εργκίν Αταμάν έκανε τον απολογισμό.
INTIME SPORTS
1'

O Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στη στη Κράντσκα Γκόρα της Σλοβενίας και πλέον θα μεταβεί στη Λιουμπλιάνα για τα φιλικά παιχνίδια με την Τσεντεβίτα (6/9, 19:00) και μία εκ των Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου (7/9).

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα του paobc μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και έκανε έναν πρώτο απολογισμό των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα στη Σλοβενία.

Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε στις απουσίες των Ναν, Λεσόρ και Γιουρτσεβέν, αλλά κι αυτές των Σλούκα και Αντετοκούνμπο, λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισαν με το τέλος της περασμένης σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Τελειώσαμε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Κάναμε καλή δουλειά στο βουνό και στην Κράντσκα Γκόρα. Τώρα φυσικά θα πάμε στη Λιουμπλιάνα για δύο αγώνες προετοιμασίας.

Μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις επόμενες ημέρες, όπως ο Κέντρικ Ναν, ο Ματίας Λεσόρ και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ο Κώστας Σλούκας έκανε τη δική του προετοιμασία εδώ, δεν ξεκίνησε με την ομάδα. Το ίδιο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Όλοι οι άλλοι είχαν μια καλή εβδομάδα στην προετοιμασία.

Το σύστημά μας είναι το ίδιο, οπότε απλά προετοιμαζόμαστε σωματικά και πνευματικά. Έχουμε πολύ χρόνο για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας σεζόν».

Σχετικές ειδήσεις