Παναθηναϊκός AKTOR: Στη Σλοβενία ο Γιουρτσεβέν – Συναντήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του

Ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR που προετοιμάζεται στη Σλοβενία, ο Ομέρ Γιουρτσεβέν – Η αγκαλιά με τον Κώστα Σλούκα.

Παναθηναϊκός AKTOR: Στη Σλοβενία ο Γιουρτσεβέν – Συναντήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του
1'

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έφτασε στην Αθήνα, πέρασε τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία αναχώρησε και πάλι με προορισμό την Σλοβενία. Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR έφτασε στη χώρα όπου δουλεύουν οι πρωταθλητές Ευρώπης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Ο πρώην άσος του ΝΒΑ που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή και γίνεται πλέον μέρος της προετοιμασίας της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος σέντερ, μάλιστα, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του.

Είχε εγκάρδιες συνομιλίες με όλους, όμως η πιο θερμή απ’ όλους ήταν με τον Κώστα Σλούκα. Τον οποίο γνωρίζει καλά καθώς όταν ήταν νεαρός ακόμη στην Φενέρμπαχτσε, υπήρξε συμπαίκτης με τον σπουδαίο Έλληνα γκαρντ και αρχηγό των «πράσινων». Ο Σλούκας τον αγκάλιασε και οι δυο τους τα είπαν με χαμόγελα. Σε μια… οικογενειακή υποδοχή για τον Γιουρτσεβέν που γίνεται το νεότερο μέλος των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή