Ολυμπιακός-Μακάμπι Τ.Α. 84-83: Το φιλικό προς τιμήν του το έκρινε ο Πρίντεζης!

Ολυμπιακός-Μακάμπι Τ.Α. 84-83: Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» ήταν αυτός που αγωνίστηκε στο τέλος του ματς και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
INTIME SPORTS
1'

Αμέσως μετά το τέλος των εκδηλώσεων τιμής στον Γιώργο Πρίντεζη, διεξήχθη και το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» με την γνωστή ενίσχυση στο ρόστερ τους και οι Ισραηλινοί να έχουν αποδυναμωθεί τελείως (δεν έχουν πλέον Μπράουν, Μπάλντγουιν, Κόλσον, Νίμπο μεταξύ άλλων), αναμετρήθηκαν σε αγώνα που έκρινε ο Γιώργος Πρίντεζης!

Οι Πειραιώτες επικράτησαν 84-83 στο τέλος της αναμέτρησης, με το τελευταίο καλάθι να είναι… πεταχτάρι του Πρίντεζη! Σε ένα ματς που συνολικά είχε την Μακάμπι να πατάει καλύτερα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το προβάδισμα των Ισραηλινών και προηγήθηκε. Στο 72-69 μπήκε στο παιχνίδι ο Πρίντεζης.

Πέτυχε τρίποντο για το 77-74, με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να παίρνουν προβάδισμα 79-83. Ο Ντόρσεϊ με τρίποντο μείωσε στον πόντο και τελικά το καλάθι του Πρίντεζη έκρινε τον νικητή.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-18, 36-40, 60-62, 84-83