Παναθηναϊκός AKTOR: «Νίκησε» ΝΒΑ και Euroleague και έκανε δικό του τον Οσμάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε τη «βόμβα» με τους πρωταθλητές Ευρώπης να πραγματοποιούν και φέτος τη μεταγραφή της χρονιάς.

Τσέντι Οσμάν
Οι "πράσινοι" βγήκαν νικητές στην... κούρσα για την απόκτηση του Τούρκου σούπερ σταρ
AP Photo/Phil Long
2'

Το… αφεντικό τρελάθηκε και για μία ακόμα φορά έκανε όλη την Ευρώπη, αλλά και το ΝΒΑ να μιλάει για τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε τη… βόμβα, στον δρόμο για το Σούνιο, αναφέροντας πως ο Τσεντί Οσμάν δε θα πάει ούτε στους Λέικερς, ούτε στην Εφές ούτε στη Ρεάλ, ούτε θα μείνει στο ΝΒΑ.

Ο Τσεντί Οσμάν είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος της συμφωνίας, με την ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν, έχει δημιουργήσει μια «τρομακτική» τριάδα στο «5», στην περιφέρεια οι πρωταθλητές Ευρώπης μοιάζουν… ανίκητοι, ενώ στο «4» Μήτογλου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δημιουργούν ένα φανταστικό σύνολο. Πλέον και στο «3» Παπαπέτρου, Γκριγκόνις και Οσμάν δημιουργούν ένα σύνολο για… όλες τις δουλειές που καθιστά τον Παναθηναϊκό μία εκ των δυνατότερων (αν όχι τη δυνατότερη) ομάδα της Euroleague.

Από την πρώτη στιγμή που φάνηκε ότι ο Οσμάν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει στην Ευρώπη, Ρεάλ και Εφές έκαναν την κίνησή τους για να τον αποκτήσουν, την στιγμή που οι πληροφορίες ήθελαν τους Λέικερς να προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον Τούρκο παίκτη. Αυτό τελικά δεν έγινε, μιας και ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά συνέχισε να κινείται μεθοδικά και με απόλυτη… μαεστρία και να αποσπά το μεγάλο «ναι» του Τούρκου σούπερ σταρ.

Ο Οσμάν που πέρσι είχε συμβόλαιο 6,8 εκατομμυρίων, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι απολαβές του έφταναν τα 31 εκατομμύρια, βρίσκεται σε εξαιρετική μπασκετική ηλικία (29 ετών) και με την εμπειρία, τις παραστάσεις και τη δυναμική που έχει αλλάζει τον Παναθηναϊκό AKTOR επίπεδο, καθιστώντας τους «πράσινους» το απόλυτο φαβορί για το back to back.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή