Μπετσίροβιτς: «Θέλουμε να κατακτήσουμε ό,τι κατακτιέται!

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού AKTOR έθεσε τον ξεκάθαρο στόχο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
INTIME SPORTS
2'

Ήδη πρωταθλητές Ευρώπης και πρωταθλητές Ελλάδος. Ο πήχης τη νέα σεζόν, ακόμη ψηλότερα, καθώς ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσει! Έχοντας μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καθώς οι πάντες αυτόν θέλουν να νικήσουν, όντας η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Παράλληλα, όμως, η σημαντική ενίσχυση δυναμώνει ακόμη περισσότερο το σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς με δηλώσεις του στο «Sport Klub», έθεσε τον ξεκάθαρο στόχο: «Να κατακτήσουμε ό,τι κατακτιέται»! Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του κόσμου που είναι η βάση για τις επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπετσίροβιτς:

«Πέρυσι επιβεβαιωθήκαμε ότι είχαμε επιλέξει το σωστό γκρουπ παικτών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Γίναμε πραγματική οικογένεια. Αυτό φάνηκε στα playoffs με τη Μακάμπι. Εκείνη την περίοδο, ήμασταν χωρίς τον φροντιστή μας, τον Πάρη Δερμάνη, που είχε πάθει καρδιακό επεισόδιο και ήταν στο νοσοκομείο, ενώ αργότερα, δυστυχώς, πέθανε. Αυτό το περιστατικό ένωσε ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Αργότερα, όταν πήγαμε στο Βερολίνο για το Final Four, υπήρξε ένα περιστατικό στο ξενοδοχείο, όπου οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας (Φενέρμπαχτσε) είχαν μία διαμάχη με τον κόουτς Αταμάν. Αυτό μας πυροδότησε ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, αισθανθήκαμε την τεράστια υποστήριξη του κόσμου.

Αυτή είναι η βάση. Επέστρεψαν οι φίλαθλοί μας. Επέστρεψε το πάθος και αυτή η αίσθηση του ότι ανήκεις κάπου. Για μένα, αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Είναι απόδειξη του καλού επιτελείου που υπάρχει στην ομάδα. Οι οπαδοί κατάλαβαν ότι οι παίκτες που φορούσαν την πράσινη φανέλα, δεν το έκαναν μόνο για τα λεφτά και τα καλά στατιστικά. Είμαι περήφανος που έχουμε μια ομάδα με πιο υψηλούς στόχους.

Πέρυσι κάναμε 11 μεταγραφές. Έγινε μια ολική ανανέωση. Ακολούθησε η εδραίωση. Φέτος ψάχναμε κάποια “συμπληρώματα”. Δεν χαλάσαμε τις σχέσεις και τη χημεία. Ο Λορέντζο Μπράουν, που σκέφτεται πρώτα τους συμπαίκτες του και μετά κοιτάει το καλάθι, είναι μια πραγματική ενίσχυση, τόσο οργανωτικά, όσο και επιθετικά. Κάτω από το καλάθι, ο Ομέρ Γιούρτσεβεν μας προσδίδει αξία.

Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ό,τι κατακτιέται. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πιο μεγάλος στόχος.

Η Αθήνα είναι το σπίτι μου τώρα. Η οικογένειά μου απολαμβάνει το κλίμα, τους ανθρώπους, τη δυναμική της ζωής. Αν είναι δυνατό, θα έμενα για άλλα δέκα χρόνια».