ΑΕΚ: Θα βραβεύσει τέσσερις σπουδαίες προσωπικότητες της «οικογένειάς» της

ΑΕΚ: Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε, η «Ένωση» θα τιμήσει τέσσερα σπουδαία πρόσωπα της ιστορίας της.
AEK BC
2'

Την επόμενη Τρίτη (17/9) η ΑΕΚ κάνει τα αποκαλυπτήρια της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε, σε ένα δυνατό φιλικό.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ θα τιμήσει τους Θωμά Μαύρο, Νίκο Μπαμπανικολό, Τάσο Μπουλμέτη και Χρήστο Παππού.

Οι βραβεύσεις, μάλιστα, είναι προγραμματισμένες για τις 19:24, συμβολική ώρα που παραπέμπει στο γενέθλιο έτος της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«H «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Φενερμπαχτσέ, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο Olympic Hall, στις 19:30, ενώπιον των οπαδών της.

Η οικογένεια της «Βασίλισσας», ωστόσο, στο περιθώριο της αναμέτρησης, και πιο συγκεκριμένα στις 19:24, ώρα που παραπέμπει στο γενέθλιο 1924, θα βραβεύσει προσωπικότητες της ευρύτερης οικογένειάς μας.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BETSSON θα τιμήσει τον κορυφαίο σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου όλων των εποχών και «Αιώνιο Πρεσβευτή» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θωμά Μαύρο, τον γηραιότερο πρωταθλητή Ελλάδος στο μπάσκετ και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ, Νίκο Μπαμπανικολό και τον κορυφαίο σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας – έπος «1968», Τάσο Μπουλμέτη.

Θα τιμηθεί επίσης (και) ο Δήμαρχος της πόλης της Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τη φιλική αναμέτρηση με Φενερμπαχτσέ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 15 ευρώ.

Για τη διαδικτυακή αγορά πατήστε ΕΔΩ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την προσεχή σεζόν στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο. Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω

ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων.

Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ»

Σχετικές ειδήσεις