Παναθηναϊκός AKTOR: Μια οικογένεια οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο δείπνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δώρο ένα τριήμερο στο Costa Navarino στους αθλητές, στους προπονητές, στα μέλη του σταφ και τις οικογένειές τους για τις περσινές επιτυχίες και παρέθεσε δείπνο το βράδυ της Πέμπτης (12/9) 

Παναθηναϊκός AKTOR: Μια οικογένεια οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο δείπνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Screenshot
2'

Με εντυπωσιακό τρόπο γιόρτασε ο Παναθηναϊκός AKTOR την περσινή κατάκτηση των τίτλων σε Ευρωλίγκα και Stoiximan GBL.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στους αθλητές, στους προπονητές, στα μέλη του σταφ και τις οικογένειές τους, στο εστιατόριο Da Luigi που βρίσκεται στο Costa Navarino, κάνοντας δώρο σε περισσότερα από 80 άτομα ένα απολαυστικό τριήμερο στο γνωστό θέρετρο της Πύλου.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, φρόντισε ώστε σύσσωμη η ομάδα να γιορτάσει τις περσινές επιτυχίες, αλλά ταυτόχρονα να δεθεί ακόμα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν, όπου στόχος είναι η υπεράσπιση των τίτλων της.

Το κλίμα ήταν άκρως οικογενειακό, συστατικό της επιτυχίας στον Παναθηναϊκό εδώ και δεκαετίες, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μιλάει με τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας, αλλά και με τον Εργκίν Αταμάν.

Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποίησε και ομιλία προς όλους, τονίζοντας: «Θέλω να ευχηθώ μια υγιή σεζόν, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ας ελπίσουμε να έχουμε ανάλογη επιτυχία με πέρυσι. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο. Να είσαι 17ος και να γίνεσαι πρώτος ή να είσαι πρώτος και να παραμένεις εκεί. Νομίζω το δεύτερο... Αλλά έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πως να κάνει το back-to-back. Το μόνο που θα πω είναι, ακούμε τον προπονητή και θα φτάσουμε τους στόχους μας. Χαρούμενη σεζόν».

https://www.instagram.com/reel/C_1P7_AIdfN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή