«Ακούστε τον μαέστρο»: Αποθέωση Αταμάν στο δείπνο του Παναθηναϊκού AKTOR – Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα

Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος της Παρασκευής (13/09).
INTIME SPORTS
1'

Με εντυπωσιακό τρόπο γιόρτασε ο Παναθηναϊκός AKTOR την περσινή κατάκτηση των τίτλων σε Ευρωλίγκα και Basket League.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δώρο ένα τριήμερο στο Costa Navarino στους αθλητές, στους προπονητές, στα μέλη του σταφ και τις οικογένειές τους για τις περσινές επιτυχίες και παρέθεσε δείπνο το βράδυ της Πέμπτης (12/9).

Στη σύντομη ομιλία του, ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ αποθέωσε ξανά τον Εργκίν Αταμάν, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πως να κάνει το back-to-back. Το μόνο που θα πω είναι, ακούμε τον προπονητή και θα φτάσουμε τους στόχους μας».

Επίσης, με την έναρξη της Euroleague να πλησιάζει ξεκίνησαν κι οι συγκρίσεις των δύο «αιωνίων», όπου γίνεται λόγος για «πόλεμο των… άστρων!».

Στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό «υπάρχει σταυροδρόμι για Αλόνσο», καθώς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα υπάρχει «restart ή βύθιση» και θα είναι «καθοριστικές οι επιλογές του Ουρουγουανού».

«Ο Ιβάν “καθάρισε” για Λόβρεν»: Το αφεντικό του ΠΑΟΚ πήρε πάνω του την υπόθεση και έκλεισε τη μεταγραφή στο παρά 5, ενώ «”Βλέπουν ανανέωση”» στον Ολυμπιακό, όπου οδεύει «ολοταχώς για νέο συμβόλαιο ο Ροντινέι». Μάλιστα, «έρχεται από Δευτέρα ο μάνατζερ του».

Η ΑΕΚ, όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος σε σχετική ανάλυση, διαθέτει «ρόστερ για πρωτάθλημα», ενώ «στην Γκεζτέπε δανεικός ο Φοφανά με τους εξωφρενικούς όρους, που απορρίφθηκαν από την ΑΕΚ».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις