Ολυμπιακός: Με Φουρνιέ κόντρα στην Βίρτους στην Κρήτη - Η ώρα και το κανάλι

Ολυμπιακός: Το «παρών» στο «Crete International Basketball Tournament» δίνουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αντιμετωπίζουν το Σάββατο (14/09) την Βίρτους Μπολόνια. 

Εβάν Φουρνιέ
Ο Γάλλος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα "ερυθρόλευκα"
INTIME SPORTS
1'

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας το Σαββατοκύριακο (14-15/09) καθώς ο Ολυμπιακός μετέχει στο διεθνές τουρνουά της Κρήτης με τη συμμετοχή της Βίρτους Μπολόνια, της Φενέρμπαχτσε και της Αρμάνι Μιλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μπαίνουν στην… περίοδο των φιλικών. Το απόγευμα του Σαββάτου (14/09) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Βίρτους στον ημιτελικό του «Crete International Basketball Tournament», όπου ο Εβάν Φουρνιέ θα κάνει την πρώτη του - ανεπίσημη - εμφάνιση ως παίκτης της ελληνικής ομάδας.

Ο Γάλλος άσος είχε πάρει μέρος και στο πρόσφατο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο είχε γίνει «κεκλεισμένων των θυρών». Αντίθετα, εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν μείνει οι Φαλ, Μιλουτίνοφ, Έβανς και ΜακΚίσικ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Το πρώτο τζάμπολ στη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα από την Μπολόνια έχει οριστεί για το απόγευμα στις 20:30 και τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 4HD. Η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ματς, Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο στον τελικό του τουρνουά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή