Παναθηναϊκός AKTOR: Στην Κύπρο οι Πρωταθλητές Ευρώπης - Ποιοι έμειναν στην Αθήνα

Παναθηναϊκός AKTOR: Επί κυπριακού εδάφους βρίσκεται η αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης ενόψει της συμμετοχής τους στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».
Στη Μεγαλόνησο η αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης
Βαγγέλης Στόλης
1'

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα δώσει το «παρών» στο φιλικό τουρνουά της Λευκωσίας και από το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μεγαλονήσου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (14/09) στις 18:45 η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είναι οι πρώτοι αντίπαλοι των «πράσινων», το απόγευμα της Κυριακής (15/09) στις 19:00, ενώ την Δευτέρα (16/09, 19:30) οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν απέναντι στην «ομάδα του λαού».

Συνοπτικά, το πρόγραμμα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

  • 18:45 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου (CosmoteSport7HD)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

  • 19:00 Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν Μονάχου (CosmoteSport7HD)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

  • 19:30 Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ (CosmoteSport7HD)

Ποιοι έμειναν στην Αθήνα

Απόντες από το τουρνουά της Κύπρου είναι οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο. Αμφότεροι προέρχονται από προβλήματα, συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα και αποφασίστηκε να παραμείνουν στην Αθήνα.

Αποθεωτική υποδοχή

Τέλος, η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή της στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 500 οπαδοί των «πράσινων» έδωσαν το «παρών» στο αεροδρόμιο που προσγειώθηκε το «συγκρότημα» του Εργκίν Αταμάν και αποθέωσαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Σχετικές ειδήσεις