AEK: «Η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες» - Το μήνυμα Μαύρου

ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έστειλε το δικό μήνυμα στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, η οποία θα τον βραβεύσει στο φιλικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
INTIME SPORTS
1'

Οι «κιτρινόμαυροι» θα τιμήσουν τον Αιώνιο Πρεσβευτή της ΠΑΕ ΑΕΚ, μαζί με τους Νίκο Μπαμπανικολό, Τάσο Μπουλμέτη και Χρήστο Παππού.

Η βράβευση θα γίνει πριν από το τζάμπολ του φιλικού με τη Φενέρμπαχτσε στα Άνω Λιόσια, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (17/9, 19:30).

Ο Θωμάς Μαύρος έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στη διοίκηση και τον Μάκη Αγγελόπουλο και τις ευχές του στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, ενόψει της νέας σεζόν.

Το μήνυμα του Θωμά Μαύρου

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και ειδικότερα τον φίλο, τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο για την τιμητική, αυτή, βράβευση που θα μού γίνει και εύχομαι στην ομάδα, στον κόουτς, στον υπέροχο κόουτς, στον εξαιρετικό κύριο Σάκοτα και στους πολύ καλούς παίκτες κάθε στόχος που έχει τεθεί φέτος να υλοποιηθεί. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή την προσπάθεια όλης της ομάδας της ΚΑΕ ΑΕΚ θα τη στηρίξει ο μοναδικός κόσμος της ΑΕΚ, για να μπορέσει να συμβάλει, όπως συνέβαλε πάντοτε και στο ποδόσφαιρο και παντού, για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι. Καλή χρονιά σε όλους και η ΑΕΚάρα μας, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες».

Σχετικές ειδήσεις