Ολυμπιακός: Νίκη με… υπογραφή Ντόρσεϊ και αρκετά νεύρα για τη διαιτησία – Η συγγνώμη του Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 73-70 τη Φενέρμπαχτσε και κατέκτησαν το τουρνουά «Crete International Basketball Tournament» - Νεύρα με τη διαιτησία είχαν Μπαρτζώκας και Βεζένκοφ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι: «έχασα τον έλεγχο, ζητώ συγγνώμη για την συμπεριφορά μου».

Τάιλερ Ντόρσεϊ
EUROKINISSI
1'

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρωτιά στο τουρνουά προετοιμασίας της Κρήτης, ωστόσο για δεύτερο σερί ματς δεν είχαν καλή απόδοση.

Ο Ολυμπιακός, όμως, κατάφερε να πάρει και πάλι τη νίκη, λόγω της άμυνας του, την οποία «έσφιξε» στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και φυσικά του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

O 28χρονος γκαρντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε το σουτ της νίκης και μέτρησε 15 πόντους με 3/5 τρίποντα, ενώ σταθερά καλός ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος πρόσθεσε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ. Αντίθετα, ο Εβάν Φουρνιέ εξακολουθεί να χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να μην πάρει πολλά από εκείνον (2π., 3ασ.).

Ο Μπαρτζώκας είχε σε ακόμα ένα ματς πολλά νεύρα με τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή, ενώ εκνευρισμένος ήταν κι ο Βεζένκοφ, ο οποίος, πάντως, μετά το τέλος δήλωσε: «Συγγνώμη από τον διαιτητή και τον κόσμο. Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Έχασα τον έλεγχο, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν είναι του στυλ μου. Σωστό ήταν το σφύριγμα στην τελική, και λάθος να ήταν δεν πρέπει να αντιδράμε έτσι».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-15, 34-29, 57-50, 70-73

Τα highlights του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή