Παναθηναϊκός AKTOR: Αυλαία στην Κύπρο για τους Πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παναθηναϊκός AKTOR: Την παρουσία του στην Κύπρο με μια ακόμα αναμέτρηση… Euroleague, «κλείνει» το «τριφύλλι» κόντρα στη Μακάμπι (Cosmote Sports 7, 19:30) και στο γήπεδο αναμένεται και σήμερα να μην πέφτει καρφίτσα.

Παναθηναϊκός AKTOR: Αυλαία στην Κύπρο για τους Πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
INTIME SPORTS
1'

Σε ρυθμούς… Παναθηναϊκού ζουν και αναπνέουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ στην Κύπρο με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να αποτελεί πόλο έλξης για τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και όχι μόνο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται από το Σάββατο στην Λευκωσία και την Κυριακή έδωσαν το πρώτο τους φιλικό κόντρα στη Μπάγερν, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», της οποίας και επικράτησαν 86-69.

Ο Τούρκος τεχνικός είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά να έχει όλα τα «αστέρια» του στη διάθεσή του (εκτός των Καλαϊτζάκη και Αντετοκούνμπο που έμειναν στην Αθήνα), με τον Κέντρικ Ναν, τον Κώστα Σλούκα, αλλά και τους Λορένζο Μπράουν, Τσεντί Οσμάν και Ομέρ Γιούρτσεβεν να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από 7.000 φίλους του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν μια… μοναδική ατμόσφαιρα και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και απόψε.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την Μακάμπι σε μια αναμέτρηση που θα θυμίσει κάτι από την συγκλονιστική περσινή προημιτελική σειρά, με τον Λορένζο Μπράουν να είναι ο παίκτης που θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή