AEK: Σπουδαίο deal για την ονοματοδοσία του γηπέδου - «Ένας μοναδικός οικογενειακός προορισμός»

ΑΕΚ: Σπουδαίο deal για τους «κιτρινόμαυρους», με το Μάκη Αγγελόπουλο να ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την ονοματοδοσία του γηπέδου.

AEK
INTIME SPORTS
2'

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε γνωστοποιήθηκε ότι ο όμιλος Sunel παίρνει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του Olympic Hall της Φυλής.

Η συμφωνία είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα άλλα πέντε και το γήπεδο της ΑΕΚ θα λέγεται πλεόν «SUNEL Arena».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την συμφωνία με τον όμιλο Sunel για το δικαίωμα της ονομασίας για 5 χρόνια αρχικά και για το δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 5. Προσθέσαμε άλλον έναν κρίκο στην διαδικασία του γηπέδου. Μένουν ακόμα 2-3 σημαντικά κομμάτια, με τα έργα που συνεχίζουν να γίνονται μέσα στο γήπεδο. Ετοιμάζουμε και έναν μοναδικό οικογενειακό προορισμό σε χώρο έξω από το γήπεδο. Με μεγάλη χαρά μας, συμφωνήσαμε με την Sunel».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν ήταν συμφωνία με τα περισσότερα χρήματα, αλλά ήταν αυτή που συνέφερε περισσότερο. Είχαμε ίδια όνειρα. Λόγω της παρουσίας της κυρίας Τσιλιγκίρη, να πούμε το ιστορικό του γηπέδου. Πριν 3-4 χρόνια παραλάβαμε ένα γήπεδο… χρέπι, μέσα στην πανδημία. Είχαμε μειωμένα έσοδα. Πήραμε την απόφαση να μην μας σταματήσει ο κορονοϊός. Μας στοίχισε πολύ οικονομικά. Φτύσαμε αίμα. Είμαστε περήφανοι και πρέπει να είναι περήφανος και ο κόσμος της ΑΕΚ. Αυτό το γήπεδο σώθηκε. Αναβαθμίστηκε. Αδειοδοτήθηκε για πρώτη φορά. Ούτε στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είχε άδεια. Τα καταφέραμε και χωρίς καμία βοήθεια από την Πολιτεία. Μόνο με πόρους της ομάδας μας».

Δείτε το video με ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή