Το εντυπωσιακό χρυσό σήμα στη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR

Η Media day των πρωταθλητών Ευρώπης, φανέρωσε την πανέμορφη λεπτομέρεια στη φανέλα των «πράσινων» που θα την κοσμεί το χρυσό σήμα της Euroleague για όλη τη σεζόν.
1'

Το 2024-25 είναι η σεζόν στην οποία ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει το δύσκολο έργο της υπεράσπισης των σκήπτρων. Ο… βασιλιάς επέστρεψε στο θρόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πλέον όλοι αποσκοπούν στο να πάρουν τη θέση του. Οι «πράσινοι» όμως, έχουν τη δική τους… ταυτότητα, για να θυμίζει σε όλους τι πέτυχαν και τι θα κουβαλούν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25 στην Euroleague.

Ο λόγος για το χρυσό έμβλημα της διοργάνωσης στη φανέλα τους. Απ’ τη μία το σήμα με τα επτά αστέρια κι απ’ την άλλη το χρυσό έμβλημα της Euroleague. Σύμβολο του θριαμβευτή, κάτι που μπορεί να έχει μόνο ο πρωταθλητής Ευρώπης.

Με αφορμή τη διεξαγωγή της Media Day των «πράσινων» πριν την έναρξη της Euroleague, η διοργανώτρια αρχή εστίασε εκεί. Με video που έδειχνε ακριβώς αυτό το χρυσό σήμα, σύμβολο της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη. Ένα παράσημο που άξιζε φυσικά στο «τριφύλλι».