Eπιστολή του Ολυμπιακού στις Αρχές για πιθανή παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο!

Το έγγραφο που έστειλε ο Ολυμπιακός στις αρχές, με το οποίο -χωρίς ίχνος ντροπής- ζητά να «τηρηθεί η νομιμότητα» σε περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιαζόταν στο Καλλιμάρμαρο για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του στο τουρνουά που διοργανώνει ο ίδιος...

Eπιστολή του Ολυμπιακού στις Αρχές για πιθανή παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο!
INTIME SPORTS
1'

Ο Παναθηναϊκός διοργάνωσε το ιστορικό 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο και συγκέντρωσε 42.000 κόσμου σε μία μεγαλειώδη βραδιά, με υπέροχες εικόνες που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και διαφήμισαν την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ.

Ωστόσο εκεί δεν κατάφερε να βρεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του, όπως ο ίδιος ενημέρωσε με δήλωσή του.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή του OPEN «11 αυτοί 11 εμείς», ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στις αρμόδιες Αρχές, με την οποία ζητά «να τηρηθεί η νομιμότητα» και ουσιαστικά είτε να μην μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, είτε να... συλληφθεί (!) λόγω της τιμωρίας με απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους για όσα είπε στο Instagram κατά τη διάρκεια των τελικών της περσινής σεζόν!

Και όλα αυτά σε ένα τουρνουά στη μνήμη του πατέρα του και κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και αθλητισμού γενικότερα, Παύλου Γιαννακόπουλου!

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η ΕΟΚ, όσο και οι η διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος προσωπικά, είχαν πρόσκληση να βρεθούν στην εκδήλωση, αλλά δεν το έπραξαν. Αντίθετα, προσπάθησαν να αμαυρώσουν το μνημόσυνο στον Παύλο Γιαννακόπουλο και μια εκδήλωση που αποεθώθηκε από όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ!

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αποκάλυψη του OPEN:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή