AEK: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της – «Να συνδυαστεί η φετινή σεζόν με έναν τίτλο»

ΑΕΚ: Σε μια όμορφη εκδήλωση η «Ένωση» παρουσίασε τις εμφανίσεις της για το Basket League και το Basketball Champions League για τις σεζόν 2024/25 - «Έσβησαν» ακόμα δύο ban οι «κιτρινόμαυροι».
INTIME SPORTS
4'

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στη «SUNEL Arena» της Φυλής και ρόλο… μοντέλου ανέλαβαν οι Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Κουζέλογλου (φόρεσαν τις εμφανίσεις για την Basket League) κι οι Χάντερ Χέιλ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (φόρεσαν τις αντίστοιχες για το BCL).

Οι νέες εμφανίσεις αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας με τη βασική χορηγό «Betsson Greece». Οι δυο πλευρές συνεχίζουν την κοινή πορεία τους για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο κι γι’ αυτό η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός video με στιγμιότυπα από διάφορες δράσεις από την τελευταία τριετία, που έχουν γίνει σε συνεργασία με την βασική χορηγό.

Το «παρών» έδωσαν, όλοι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» και φυσικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, όπως και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη. Παρόντες ήταν και παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ, όπως οι Μηνάς Γκέκος, Βασίλης Λανές, Στέλιος Βασιλειάδης, Νίκος Μπαμπανικολός, Βαγγέλης Δερμανούτσος, Νίκος Αποστολίδης και Νίκος Νεσιάδης. Επίσης, στο γήπεδο της Φυλής βρέθηκε ο προπονητής της εφηβικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Νίκος Χατζής και ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Μάκης Αγγελόπουλος: «Είμαστε αισιόδοξοι…»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του: «Μπαίνουμε στην τέταρτη σερί χρονιά συνεργασίας. Μαζί πορευτήκαμε αυτά τα χρόνια. Χαίρομαι για αυτό. Έχουμε δει αποδεδειγμένα ότι όποιοι έρχονται στην ΑΕΚ, μένουν μαζί μας, για πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει πολλές κοινωνικές δράσεις. Ελπίζω η φετινή σεζόν να συνδυαστεί με έναν τίτλο, που είναι το μόνο που λείπει από την συνεργασία μας», ενώ έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε κλήθηκε να αναφερθεί στο πόσο αισιόδοξος είναι: «Ο προπονητής είναι το βασικότερο κομμάτι της λειτουργίας της ομάδας. Έχει και ένα αποδεδειγμένο ρεκόρ. Είμαστε αισιόδοξοι. Κρατήσαμε έναν κορμό Ελλήνων παικτών. Πήραμε και σχεδόν όλους τους παίκτες που θέλαμε να αποκτήσουμε. Δουλεύοντας πολύ στο κομμάτι της χημείας. Είμαστε και νέα ομάδα. Θα βελτιωθούμε μέσα στη χρονιά. Σωστά ζητάει πίστωση χρόνου ο κόουτς. Ο χρόνος είναι σύμμαχος σε αυτή την διαδικασία».

Ντράγκαν Σάκοτα: «Μας λείπει ένα κομμάτι του παζλ, ο κόσμος»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στη σημασία της στήριξης του κόσμου, υπογραμμίζοντας ότι είναι το κομμάτι που λείπει από το… παζλ της ομάδας. Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω της χορηγό. Είναι επιτυχία να έχεις έναν τόσο δυνατό χορηγό δίπλα μας. Χωρίς δυνατούς χορηγούς, διοίκηση και ομάδα, δεν θα πετύχουμε. Μιλάω με τον Μάκη κάθε μέρα και ξέρω ότι υπάρχουν πολλές άλλες δραστηριότητες και συνεργασίες με άλλους χορηγούς. Αυτά θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας, έστω και τελευταία στιγμή. Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά χρειάζεται υπομονή. Θέλει λίγο πίστωση χρόνου. Όλοι θέλουμε επιτυχίες ως διαδικασία δημιουργίας μίας ομάδας. Μας λείπει ένα κομμάτι από το παζλ, ο κόσμος. Έχουμε λογικούς στόχους για την αρχή. Τα όνειρά μας, παραμένουν στο μέλλον. Θα δούμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι καλό πιστεύω. Να παρακαλέσω τον κόσμο να μην είναι παρών μόνο σε σημαντικά παιχνίδια. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω την εικόνα του κόσμου να στηρίζει την ομάδα όταν δεν πηγαίνει καλά. Όταν προσπαθεί να δημιουργήσει και να φτιάξει μια νεανική ομάδα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Όλες οι ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα και παίζουν φοβερό μπάσκετ, δεν είναι τόσο δυνατές χωρίς κόσμο. Θέλουμε να μας στηρίζει ο κόσμος από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Σε ερώτηση που του έγινε για τον ανταγωνισμό κόντρα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, απάντησε: «Και να μην υπήρχαν αυτές οι δύο ομάδες, θα έλεγα το ίδιο. Είναι μεγάλη διαφορά με το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε πραγματικά τον χρόνο. Να λειτουργούν πέντε παίκτες σαν ένας πρέπει σε εμάς. Θέλουμε να είμαστε ψηλότερα, όσο γίνεται. Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα. Την άνοιξη θα είμαστε πιο δυνατοί. Ποια θέση θα πάρουμε, δεν ξέρω. Όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ξεμπερδεύει με τον «πονοκέφαλο» των ban η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ οδεύει σταθερά από το να απαλλαγεί κι από τον… πονοκέφαλο των ban, καθώς λίγο πριν το τζάμπολ της σεζόν 2024/25 πλησιάζει στο να τα μηδενίσει. Τις προηγούμενες ημέρες «έσβησε» τρία, ενώ την Πέμπτη (26/9) έπραξε το ίδιο με ακόμα δύο και τις απομένουν άλλα τόσα (βλ. δύο) για να μην έχει άλλα.

Σχετικές ειδήσεις