Σλούκας: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της περσινής σεζόν, αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας.
EUROKINISSI
2'

Ο Κώστας Σλούκας το καλοκαίρι του 2023 έκανε το… μπαμ με τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και το επόμενο καλοκαίρι έκανε ένα ακόμα… μπαμ κάνοντας πλάκα στην άμυνα του Ολυμπιακού και χαρίζοντας το πρωτάθλημα στους «πράσινους».

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με επέλεξαν ως τον καλύτερο του πρωταθλήματος. Είναι πολύ τιμητικό για κάθε αθλητή να παίρνει αυτό το βραβείο», είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Αν δεν υπήρχε η ομάδα και η συλλογική δουλεία δε θα ήμουν εδώ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Πετυχημένη η περσινή χρονιά, μακάρι και φέτος να έχουμε την τύχη με το μέρος μας».

Ναν: «Καλησπέρα και να το… ξανακάνουμε»

Ο Κέντρικ Ναν είναι στα καλύτερά του και αυτό δεν… κρύβεται. Ο Αμερικανός του «τριφυλλιού» είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται και αυτή τη σεζόν στον Παναθηναϊκό και το λέει σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, απόψε, ξεκίνησε τις δηλώσεις του μιλώντας ελληνικά και παράλληλα τις έκλεισε στέλνοντας το μήνυμα για τη σεζόν που έρχεται.
«Καλησπέρα» είπε ο Κέντρικ Ναν και αποθεώθηκε για να συνεχίσει λέγοντας:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Εύχομαι υγεία και τα καλύτερα για όλες τις ομάδες. Και μακάρι να το… ξανακάνουμε».

Γκραντ: «Η τιμή αυτή σημαίνει πολλά για εμένα»

Ο Ναν μπορεί να μίλησε ελληνικά, αλλά αυτός που γνώρισε την αποθέωση ήταν ο Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικανός του «τριφυλλιού» αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του περσινού πρωταθλήματος και δεν έσκυψε τα συναισθήματά του.

«Αυτή η διάκριση σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Είναι πολύ σημαντικό» είπε και πρόσθεσε: «Ήθελε πάρα πολύ κόπο και πάρα πολύ προσπάθεια για να πετύχουμε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για τη βοήθεια. Σημαίνει πραγματικά πολλά για εμένα».