Super Cup 2024: Η δράση ξεκινάει στη Ρόδο! | Το πρόγραμμα και στο βάθος... Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Super Cup 2024: Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Περιστέρι και Άρης ρίχνονται στη “μάχη” στο κλειστό της Καλλιθέας στην Ρόδο για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. 
INTIME SPORTS
2'

Αποστολή στη Ρόδο: Γιάννης Κουβόπουλος

Η δράση ξεκινάει. Τα ψέμματα τελείωσαν. Το μπάσκετ είναι και πάλι εδώ και η… καρδιά του “χτυπάει” στο πανέμορφο νησί της Ρόδου.

Σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας, θα γίνει το τζάμπολ της νέας αγωνιστικής σεζόν με τον Παναθηναϊκό AKTOR, τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι και τον Άρη να ρίχνονται στη “μάχη” για την κατάκτηση της πρώτης κούπας για τη σεζόν 2024/2025.

Η αρχή γίνεται με τον αγώνα του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό στις 17:15 (ΕΡΤ-3) με στόχο την νίκη-πρόκριση στον τελικό του φετινού θεσμού. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, αλλά και Ευρώπης η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, αλλά ταυτοχρόνως να κατακτήσει και τους δύο τίτλους που έχασε την περσινή σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός επτάδας για τις εγχώριες διοργανώσεις τον Τσεντί Οσμάν, ενώ σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα έχει γίνει γνωστό ποιος θα μείνει εκτός της τελικής εξάδας για τον σημερινό ημιτελικό. Εκτός αγωνιστικών πλάνων είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ναι μεν έχει ταξιδέψει στη Ρόδο με την υπόλοιπη αποστολή αλλά δε μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, λόγω του τραυματισμού του.

Πολλά προβλήματα και για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του είχε να αντιμετωπίσει σωρεία ατυχιών με αποτέλεσμα να μη δουλέψει όπως θα ήθελε. Στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική και να δώσει τοι στίγμα της για τη σεζόν που έρχεται.

Ο κάτοχος των πολλών προβλημάτων κόντρα στο Περιστέρι

Λίγο αργότερα, στις 20:45, θα γίνει το τζάμπολ του δεύτερου ημιτελικού της ημέρας. Ο κάτοχος του τροπαίου του Super Cup, Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, έχοντας έναν και μόνο στόχο. Να διατηρήσει τον τίτλο στην κατοχή του, παρά τα πολλά προβλήματα που έχει και αυτός, μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεση του, τους Μουστάφα Φαλ, Νικόλα Μιλουτίνοβ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Κίναν Έβανς.

Το πρόγραμμα του Super Cup 2024

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Ημιτελικοί

  • Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης (17:15, ΕΡΤ3)
  • Ολυμπιακός - Περιστέρι (20:45, ΕΡΤ3)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

  • Μικρός Τελικός: Ηττημένος 1 - Ηττημένος 2 (16:45, ΕΡΤ3)
  • Τελικός: Νικητής 1 - Νικητής 2 (20:30, ΕΡΤ3)

Σχετικές ειδήσεις