Euroleague: Ανοίγει η αυλαία με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο Βερολίνο!

Κάτω από τον ουρανό που ύψωσε το έβδομο ευρωπαϊκό του τρόπαιο, ο Παναθηναϊκός AKTOR αρχίζει τη φετινή του πορεία με το εναρκτήριο τζάμπολ της Euroleague στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα.
INTIME SPORTS
2'

Οι μνήμες νωπές. Οι στιγμές χαραγμένες στις ψυχές όσων τις έζησαν. Πριν λίγους μήνες ο Παναθηναϊκός AKTOR στέφθηκε για έβδομη φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Ο… τόπος της ευτυχίας, ήταν το Βερολίνο. Εκεί επιστρέφει το «τριφύλλι». Στη «δική» του πόλη, καθώς δύο αστέρια του έχουν ραφτεί εκεί. Το απόγευμα λοιπόν, οι «πράσινοι» χαράζουν νέα πορεία. Μακρά, δύσκολη, αλλά με ξεκάθαρο στόχο.

Στις 19:45 στην Uber Arena της Γερμανικής πρωτεύουσας, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα φιλοξενηθεί από την Άλμπα Βερολίνου. Στο πρώτο ματς της φετινής Euroleague, η οποία αναμένεται το λιγότερο συναρπαστική. Και φυσικά η μόνη ομάδα που έχει το χρυσό σήμα στη φανέλα της, θα κάνει ποδαρικό για το 2024-25.

Με τους «πράσινους» ταξίδεψε και ο Λορέντζο Μπράουν παρότι έχασε αρκετές προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της φλεγμονής που τον ταλαιπώρησε. Εκτός αγώνα είναι δεδομένα ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ για πρώτη φορά σε επίσημο ματς θα αγωνιστεί ο Τσεντί Οσμάν, καθώς στο Super Cup ήταν εκτός επτάδας ξένων.

Ο προφανής και ξεκάθαρος στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης, είναι η νίκη. Μακριά απ’ την έδρα τους θέλουν να αρχίσουν να βάζουν στο… σακούλι θετικά αποτελέσματα. Απέναντι σε μια επικίνδυνη αντίπαλο, καθώς το σύνολο του Γκονζάλεθ αρέσκεται να παίζει ελεύθερα, χωρίς άγχος και με πολλά μακρινά σουτ. Δεν έχει τίποτα να χάσει και ειδικά σε αυτή την περίοδο της σεζόν όπου καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, τέτοια σύνολα είναι πιο επικίνδυνα.

Εκεί που τελείωσε η περασμένη σεζόν της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR θριαμβευτή, εκεί αρχίζει και η φετινή με τους «πράσινους» να πατούν το ίδιο παρκέ, έχοντας την ίδια όρεξη, την ίδια φιλοδοξία, σε μια λίγκα που αναμένεται ακόμη δυσκολότερη.

Το πρώτο βήμα απ’ τα 34 της Regular Season ενός δύσκολου κι απαιτητικού μαραθωνίου. Κι ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να το κάνει με το δεξί, κόντρα στην επικίνδυνη Άλμπα Βερολίνου. Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 19:45, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός AKTOR 19:45

Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα 20:00

Μονακό-Αρμάνι Μιλάνο 20:00

Μπασκόνια-Παρτιζάν 21:30

Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45

Μακάμπι Τ.Α.-Βιλερμπάν 22:00

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός 20:30

Βίρτους Μπολόνια-Αναντολού Εφές 22:00

Παρί-Ερυθρός Αστέρας 22:00