Αταμάν: «Μέρα με την ημέρα θα παίζουμε καλύτερα»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR επισήμανε πως είναι σημαντικό να αρχίζει η σεζόν με νίκη – Τί δήλωσαν Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ.

Αταμάν: «Μέρα με την ημέρα θα παίζουμε καλύτερα»!
2'

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, έκανε το καθήκον του και μπήκε με το δεξί στη φετινή εμφάνιση. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του αλλά και στη μεγάλη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι και τα τελευταία 2 λεπτά που είχαν την ευκαιρία με το φάουλ στον Ολίντε στο τρίποντο να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Αλλά κατά τη διάρκεια του ματς είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά κάποια buzzer beater που βρήκε με τρίποντα η Άλμπα τους κράτησαν. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι όταν φτάσαμε και στους 13 πόντους. Αλλά σε αυτή την περίοδο είναι σημαντικό να ξεκινάς στη σεζόν με νίκη. Μοιράσαμε τα λεπτά και μέρα με τη μέρα θα παίζουμε καλύτερα».

Ναν: «Ωραίο να νικάς στο Βερολίνο»

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν. Έτσι όπως τελείωσε η περσινή σεζόν, ξεκίνησε και η φετινή. Και σε ομαδικό και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Αμερικανός του «τριφυλλιού» έκανε τα δικά του και δεν έκρυψε τη... χαρά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Χαίρομαι που επιστρέψαμε στην Euroleague. Είναι πολύ ωραία στο Βερολίνο. Με τις μεταγραφές έχουμε βάθος, έχουμε δύο ισάξιες πεντάδες και το βάθος μπορεί να μας κρατήσει ξεκούραστους στη σεζόν».

Λεσόρ: «Ξεκινάμε απ’ το μηδέν, έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν, ίσως, ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην πρεμιέρα της ομάδας του και εν συνεχεία τόνισε ότι και φέτος οι "πράσινοι" πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να πετύχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως ήρθε η νίκη: "Εκτελέσαμε πολύ καλά τις επιθέσεις μας στο φινάλε. Το πρώτο ματς είναι πάντα περίεργο, δεν ξέραμε τι να περιμέναμε. Η Άλμπα θέλει να παίζει γρήγορα, προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό και να εκτελέσουμε γρήγορα στην επίθεση".

Για τη νέα σεζόν: "Ερχόμαστε με αυτοπεποίθηση από τον τίτλο, είναι νέα σεζόν. Ξεκινάμε από το 0, πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Να πάρουμε τα καλά από πέρσι και να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή