Basket League: Τζάμπολ στη GBL με Άρης – ΑΕΚ | Πού θα δείτε τα ματς σε Ελλάδα κι εξωτερικό

Basket League: Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει ως… Greek Basketball League, με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ | Πότε παίζουν Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός.
INTIME SPORTS
2'

Το φετινό πρωτάθλημα υπόσχεται να είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών.

Η αναμέτρηση που ανοίγει χρονικά την αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2024/25 είναι κι αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο λόγος για το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι, Άρης – ΑΕΚ.

Ο Πρωταθλητής, Παναθηναϊκός AKTOR παίζει την Κυριακή (6/10) στην Καρδίτσα, ενώ ο Ολυμπιακός αγωνίζεται τη Δευτέρα (7/10) στο Λαύριο.

Το κανάλι που θα δείξει τους αγώνες

Ο ΕΣΑΚΕ ήρθε σε συμφωνία με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3 και τα κανάλια ΕΡΤ Sports της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Επίσης, τους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν κι οι ομογενείς, μέσα από την ERT World, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΡΤ…

«Η ΕΡΤ αναλαμβάνει να παρουσιάσει το Πρωτάθλημα 2024-2025 πληρέστερα από κάθε άλλη φορά. Με όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης και όλες τις μεγάλες ή μικρότερες στιγμές της.

Ο «μαραθώνιος» των εννέα μηνών, σ’ ένα από τα κορυφαία Πρωταθλήματα της Ευρώπης, θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια της ΕΡΤ

Μαζί με τις μεταδόσεις της GBL επιστρέφει η εκπομπή «The Game» στην τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ3. Κάθε Σάββατο, στις 4 το απόγευμα, και πριν η δράση μεταφερθεί στις έξι αναμετρήσεις της GBL».

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

  • 17:00 Άρης Midea – AEK Betsson BC (ΕΡΤ3)
  • 18:00 Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας (ΕΡΤ Sports)
  • 20:15 Περιστέρι Domino’s – ΠΑΟΚ Mateco (ΕΡΤ3)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

  • 17:15 Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Παναθηναϊκός AKTOR (ΕΡΤ3)
  • 18:00 Πανιώνιος ΧΥΜΟΙ VIVA – Κολοσσός Ρόδου H HOTELS COLLECTION (ΕΡΤ Sports)

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

  • 20:15 Λαύριο DHI – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

Σχετικές ειδήσεις