Euroleague: Έμειναν στη Σερβία οι ξένοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η αναβολή αναμετρήσεων στο Ισραήλ, έφερε το αίτημα των ξένων παικτών να μη γυρίσουν στη χώρα, το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Euroleague: Έμειναν στη Σερβία οι ξένοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ
1'

Το Βελιγράδι χρησιμοποιεί ως έδρα στην Euroleague, η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Ισραήλ επικράτησε στην πρεμιέρα της της Βιλερμπάν, στην Σερβική πρωτεύουσα. Αιτία φυσικά είναι τα όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή. Με το φόβο για γενίκευση του πολέμου στην περιοχή, να είναι τεράστιος.

Όπως είναι λογικό, οι ξένοι αθλητές της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν αισθάνονται άνετα να ζουν αυτή την περίοδο στην πόλη του Ισραήλ, τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους. Οι περισσότεροι δεν έχουν μαζί τους δικούς τους ανθρώπους μάλιστα. Μετά το παιχνίδι με την Βιλερμπάν, έγινε γνωστό πως η διοίκηση της «ομάδας του λαού» έκανε δεκτό το αίτημα για να μην επιστρέψουν οι ξένοι παίκτες στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα τους δόθηκε το ελεύθερο αν θέλουν να παραμείνουν στο Βελιγράδι. Κάτι που επέλεξαν όλοι οι μη Ισραηλινοί, πλην του Γάλλου Τζέιλεν Χορντ.

Τζόρνταν Λόιντ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Χασιέλ Ριβέρο, Λιβάι Ράντολφ και Άλφα Καμπά, παρέμειναν στο Βελιγράδι. Από εκεί θα μεταβούν στο Μόντε Κάρλο, όπου αγωνίζεται η Μακάμπι στις 9 Οκτωβρίου, καθώς οι εγχώριες διοργανώσεις έχουν αναβληθεί προσωρινά. Μένει να αποφασιστεί το πότε θα ενσωματωθούν μαζί τους οι υπόλοιποι παίκτες της Μακάμπι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή