GBL: Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στην Καρδίτσα – Επιστρέφει στα «σαλόνια» ο Πανιώνιος

Greek Basketball League: Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνεται στη μάχη της GBL, ενώ ο Πανιώνιος επιστρέφει στα «σαλόνια», έπειτα από τέσσερα χρόνια.
INTIME SPORTS
2'

Από την Καρδίτσα ξεκινάει το «ταξίδι» του ο Παναθηναϊκός AKTOR, με προορισμό την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Greek Basketball League.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν δίχως «καθαρό» τριάρι και με συνολικά 11 παίκτες στην αποστολή. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος έχει δηλωθεί εκτός της επτάδας των ξένων, ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ταλαιπωρείται από κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός είναι αυτός που κόβεται από την εξάδα ξένων κι έμεινε στην Αθήνα καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον αχίλλειο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι το ανησυχητικό. Εκτός παραμένει με κάταγμα στο δάχτυλο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Η αναμέτρηση Καρδίτσα - Παναθηναϊκός AKTOR είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (06/10) στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Πανιώνιος, ο οποίος θα παίξει στη «μεγάλη» κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2019/20, υποδέχεται τον Κολοσσό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό της Γλυφάδας, έχοντας ώρα έναρξης τις 18:00 και τηλεοπτική κάλυψη από το ERTSports.

Η 1η αγωνιστική της Greek Basketball League

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

  • Άρης Midea – AEK Betsson BC 59-70
  • Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας 80-84

  • Περιστέρι Domino’s – ΠΑΟΚ Mateco 72-80

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

  • 17:15 Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Παναθηναϊκός AKTOR (ΕΡΤ3)
  • 18:00 Πανιώνιος ΧΥΜΟΙ VIVA – Κολοσσός Ρόδου H HOTELS COLLECTION (ΕΡΤ Sports)

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

  • 20:15 Λαύριο DHI – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

Σχετικές ειδήσεις