Εργκίν Αταμάν: «Δεν παίζουμε καλό μπάσκετ κι αυτό είναι επικίνδυνο για το μέλλον»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε στην Καρδίτσα, αλλά ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για την εικόνα των παικτών του.
INTIME SPORTS
1'

Ο Τούρκος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την ομάδα του και πως οι «πράσινοι» δεν παίζουν καλό μπάσκετ, εξαιρώντας μόνο τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ αλλά και στη συνέντευξη Τύπου ο Εργκίν Αταμάν:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, εκτός από τον Καλαϊτζάκη, που έπαιξε καλά. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Αυτό θα είναι επικίνδυνο για το μέλλον. Χαίρομαι για τη νίκη αλλά δε μου αρέσει ο τρόπος που παίξαμε», είπε ο Τούρκος τεχνικός και λίγο αργότερα συμπλήρωσε:

«Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, ξεκινώντας από την αρχή μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το μπάσκετ που παίξαμε. Η διαφορά στο παιχνίδι κοιτώντας την στατιστική είναι ότι η Καρδίτσα βρήκε μόλις 3 πόντους μετά τα επιθετικά ριμπάουντ και εμείς πήραμε 23 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Αυτή είναι η διαφορά. Είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον. Προφανώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα ρόστερ των δύο ομάδων και νομίζω ότι η ομάδα μου θα πρέπει να κυριαρχεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ξεκινήσαμε με νίκη, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το μπάσκετ που παίξαμε».

Σχετικές ειδήσεις