Αταμάν: «Το καλύτερο γήπεδο, περήφανος που είμαι μέλος του κλαμπ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR με ανάρτησή του σχολίασε το νέο ΟΑΚΑ που είναι πραγματικό… παλάτι για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αταμάν: «Το καλύτερο γήπεδο, περήφανος που είμαι μέλος του κλαμπ»
INTIME SPORTS
1'

Προπονητές και παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR, κάνοντας προπόνηση εδώ και εβδομάδες στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, είχαν την ευκαιρία να ρίχνουν… ματιές στην εξέλιξη των εργασιών της εγκατάστασης. Όμως ακόμη κι αυτοί που είχαν μια ιδέα, εντυπωσιάστηκαν απ’ το αποτέλεσμα που είδαν εκ των έσω πλέον, στην προπόνηση παραμονή του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Εργκίν Αταμάν φωτογραφήθηκε στο κέντρο του glass floor, ενώ μαζί με τον γιο τους κοιτούσαν εντυπωσιασμένοι τη μεταμόρφωση του ιστορικού κλειστού στο απόλυτο στολίδι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Για να φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ευρώπης όπως του αρμόζει.

Ο κόουτς των «πράσινων» μάλιστα, προχώρησε σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, δηλώνοντας την περηφάνια του για την αρένα και φυσικά για το γεγονός πως είναι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Οι πρωταθλητές της Euroleague έχουν τώρα την καλύτερη αρένα της Ευρώπης. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτού του κλαμπ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αταμάν.

https://www.instagram.com/p/DA6hVbdRP-r/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή