Παναθηναϊκός AKTOR: Αναχωρεί για Παρίσι - Αυτό είναι το «κλειδί» σύμφωνα με Αταμάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αναχωρούν για την πρώτη στάση της «διαβολοβδομάδας», το Παρίσι και ο Εργκίν Αταμάν συνιστά προσοχή και συγκέντρωση κόντρα στους... νέους της Παρί.

Εργκίν Αταμάν
Ο κόουτς των "πράσινων" στάθηκε στους... νέους της Παρί
EUROKINISSI
3'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκινάει την πολύ δύσκολη εβδομάδα που έχει μπροστά του με τα δύο εκτός έδρας παιχνίδι σε Παρίσι και Μαδρίτη και ο Εργκίν Αταμάν, κατά την αναχώρηση της ομάδας του για την πόλη του Φωτός, ξεκαθάρισε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης οφείλουν να έχουν το μυαλό τους μόνο στον αγώνα με την Παρί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς με την Παρί: «Έχουμε διαβολοβδομάδα με δύο παιχνίδια στη σειρά και πρέπει πρώτα να σκεφτούμε την Παρί. Είναι η πρώτη τους χρονιά στην Euroleague και μπορεί να έχουν χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά έδειξαν ότι έχουν ικανότητες. Έχασαν στο τελευταίο λεπτό με τον Ερυθρό Αστέρα και έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Μιλάνι απέναντι στην Αρμάνι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Ο Σορτς είναι το κλειδί τους στην επίθεση και θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί πιστεύω ότι για όλες τις ομάδες τα εκτός έδρας ματς με την Παρί θα είναι πολύ δύσκολα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είναι ξεχωριστό το παιχνίδι λόγω της αντιπάλου: «Ολα τα παιχνίδια για εμάς είναι επικίνδυνα και όλα για τους αντιπάλους μας ένα παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα είναι ξεχωριστό παιχνίδι για όλους».

Για την κατάσταση του Γιούρτσεβεν: «Ο Γιούρτσεβεν είναι καλά. Χθες έκανε ατομική προπόνηση. Πιστεύω ότι αν δεν συμβεί κάτι στην σημερινή προπόνηση θα παίξει. Σήμερα θα προπονηθεί με την ομάδα».

Για το ματς με την ΠΑΟΚ: «Είναι διαφορετικό γιατί το κίνητρο στην Euroleague είναι διαφορετικό. Στο Βερολίνο παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, κόντρα στην Μπάγερν παίξαμε καλό μπάσκετ. Στο πρωτάθλημα είναι κάτι που έγινε και πέρσι. Μετά τα ματς της Euroleague βλέπετε ότι πολλές ομάδες έχουν πρόβλημα όταν επιστρέφουν στα πρωταθλήματα των χωρών τους. Είχαμε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε σε ένα άδειο γήπεδο και δεν βρήκαμε κίνητρο. Σε ατομικό επίπεδο η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι. Στην Euroleague είναι διαφορετικό. Θα παίξουμε στο Παρίσι και στη Μαδρίτη μπροστά σε 15.000 κόσμο και το κίνητρο και η υπευθυνότητα θα είναι διαφορετική».

Γκραντ: «Κάθε ματς είναι σημαντικό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού AKTOR σε δηλώσεις του για τον αυριανό αγώνα στάθηκε στη σημασία του αλλά και στο αγωνιστικό προφίλ της Παρί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν είναι σημαντικό το ματς κόντρα στην Παρί: «Κάθε ματς είναι σημαντικό. Σε κάθε ματς μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις στην Euroleague. Πάμε εκεί και θα είμαστε έτοιμοι».

Για το τι έχουν δει στο βίντεο: «Από αυτό που είδα έπαιζα γρήγορα. Πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Για το πως παίζει ο Παναθηναϊκός στην αρχή της σεζόν: «Είναι αρχή της σεζόν. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Τώρα έχουμε "διαβολοβδομάδα"».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή