Κινδύνεψε ο Λεμπρόν Τζέιμς από σκορπιό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Η Αριζόνα δεν υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον «βασιλιά», καθώς ένας σκορπιός παραλίγο να του προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα.
1'

Το ΝΒΑ είναι στην περίοδο των αγώνων προετοιμασίας. Σε περίπου μία εβδομάδα αρχίζει επίσημα η σεζόν και οι ομάδες δίνουν τα τελευταία τους φιλικά. Ένα απ’ αυτά ανάμεσα στους Φίνιξ Σανς και τους Λος Άντζελες Λέικερς. Σπουδαίες ομάδες της δυτικής περιφέρειας.

Για το λόγο αυτό οι «λιμνάνθρωποι» ταξίδεψαν στην Αριζόνα. Η οποία φημίζεται για τη ζέστη της, τα ερπετά της και τα έντομά της. Μια εμπειρία που είχε ο Λεμπρόν Τζέιμς και παραλίγο να του προκαλέσει και πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο των Λέικερς ο «βασιλιάς» όταν έβγαινε απ’ το μπάνιο, πήγαινε… καρφί πάνω σε έναν σκορπιό που ήταν στο δωμάτιό του. Μάλιστα τη φωτογραφία την δημοσίευσε ο ίδιος. Όπως ανέφερε, ευτυχώς περπατούσε κοιτώντας κάτω και είδε τον σκορπιό τον οποίο αν πατούσε κατά λάθος, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν. Άλλωστε ο σκορπιός έχει απ’ τα πιο ισχυρά δηλητήρια ανάμεσα στα έντομα και ιδιαίτερα επώδυνο.