Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός «ερυθρόλευκης» 12άδας ο Γκος - «Έκοψε» Γιούρτσεβεν ο Αταμάν

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και Ομέρ Γιούρτσεβεν θα απουσιάσουν από το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ.
Ο Τούρκος σέντερ έμεινε εκτός λίστας ξένων για το ντέρμπι
Eurokinissi
2'

Το απόγευμα της Κυριακής (27/10) στις 20:15 το φαληρικό στάδιο θα ανοίξει τις… πύλες του για το πρώτο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR στη φετινή Greek Basketball League, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, έγιναν γνωστές οι 12άδες των δύο «αιωνίων», έπειτα από τις αποφάσεις των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εργκίν Αταμάν αναφορικά με την τελική 6άδα ξένων στο ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Πρωταθλητές Ευρώπης χωρίς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και «κόπηκε» από την αποστολή.

Παράλληλα, εκτός είναι οι Κίναν Έβανς και Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον πρώτο να αναρρώνει από τραυματισμό και τον δεύτερο να μην είναι δηλωμένος στο «ελληνικό» ρόστερ. Συγκεκριμένα, στην εξάδα των ξένων είναι οι: Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μόουζες Ράιτ.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε μία αλλαγή, το Σάββατο (26/10) με τον Τσεντί Οσμάν να παίρνει τη θέση του Μάριους Γκριγκόνις στην λίστα των ξένων των «πράσινων».

Την Κυριακή (27/10) ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να «κόψει» από την τελική εξάδα τον Ομέρ Γιούρτσεβεν και πηγαίνει στο «5» με τον Ματίας Λεσόρ, τον Κώστα Αντετοκούνμπο και όποτε χρειαστεί και τον Ντίνο Μήτογλου. Εκτός ομάδας παραμένει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με την γαστρεντερίτιτδα.

έξι ξένοι που θα συμπεριληφθούν στην 12αδα του Παναθηναϊκού AKTOR θα είναι οι εξής: Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Λορέντζο Μπράουν, Τσεντί Οσμάν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ.

Σχετικές ειδήσεις