Euroleague: Ένταση στη Βαρκελώνη – Αποχώρησαν οι οργανωμένοι της Μπαρτσελόνα

Η παρουσία Λιθουανών φιλάθλων της Ζαλγκίρις Κάουνας, έφερε την αντίδραση των ultras των «μπλαουγκράνα» που αποχώρησαν.

Euroleague: Ένταση στη Βαρκελώνη – Αποχώρησαν οι οργανωμένοι της Μπαρτσελόνα
1'

Η αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Euroleague στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», βρήκε την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις Κάουνας. Το ματς από νωρίς είχε ένταση, εκτός παρκέ. Στις εξέδρες υπήρξε αντίδραση των γηπεδούχων οπαδών και κυρίως των ultras της «Μπάρτσα». Αιτία στάθηκε η παρουσία των Λιθουανών φιλάθλων στο Καταλανικό κλειστό.

Οι οργανωμένοι της Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό έχουν εκφράσει παράπονα για το γεγονός πως η ομάδα τους επιτρέπει σε αρκετούς φιλάθλους φιλοξενούμενων ομάδων να προμηθεύονται εισιτήρια και να βρίσκονται στα ματς. Κάτι που έγινε και τώρα.

Στις χαμηλές σειρές του κλειστού υπήρχαν αρκετοί Λιθουανοί, πέρα απ’ το σημείο όπου προορίζεται για τους φιλοξενούμενους. Έτσι, δημιουργήθηκε ένταση και λίγο μετά οι οργανωμένοι της Μπαρτσελόνα μάζεψαν τα πανό τους και αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή