Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλύτερη ομάδα από την Βαλένθια, αλλά θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στο πλάνο του, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο
1'

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων», στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (19/11) ενόψει της «μάχης» στην 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας απέναντι στις «νυχτερίδες» έσπευσε να... κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς.

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής, ανέφερε: «Είναι παραμονή ενός αγώνα σημαντικού και δύσκολου. Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που την αδικεί το ρεκόρ που έχει στην Euroleague. Έχει αρχές και οι παίκτες της ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουν χάσει τρία παιχνίδια στην έδρα τους και πήραμε μια σημαντική νίκη εκεί».

Και πρόσθεσε: «Όπως είπα στους παίκτες μου πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί λόγω της εμπειρίας των παικτών που έχει μπορεί να κάνει ζημιά. Εμείς είμαστε σε καλή ψυχολογία. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο ώστε να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Τo πιο σημαντικό είναι να καταλάβουν όλοι πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr