Δ. Γιαννακόπουλος: «Όλη η Ελλάδα ξέρει πώς κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανακαλέσει την απόφαση αποχώρησης από την ΑΕ Σπάρτης και είπε ξανά τα πράγματα με το όνομά τους σχετικά με τον ΟΣΦΠ.

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όλη η Ελλάδα ξέρει πώς κερδίζει ο Ολυμπιακός»
5'

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν περίμενε τις αντιδράσεις από τον κόσμο: «Όχι, πού να φανταστώ ότι ο κόσμος της Σπάρτης θα ήταν με μία ομάδα αντίπαλη στην ομάδα της Σπάρτης. Μετά τα χθεσινά που είδα, να είσαι στην πόλη σου, να έχεις καταφέρει να έχεις ανέβει από το ερασιτεχνικό στη Football League και να διεκδικείς την πρόκριση στο Κύπελλο και μια πόλη να υποδέχεται με πανηγυρισμούς τον αντίπαλο... Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε ποτέ μια μικρή ομάδα να κάνει επιτυχίες. Πώς περιμένουμε να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο όταν υποστηρίζουν μόνο μεγάλες ομάδες;».

Για το ποιες ήταν ακριβώς οι αντιδράσεις του κόσμου: «Υπήρχαν περιστατικά ανθρώπων που επέστρεψαν διαρκείας και μια ανακοίνωση από έναν σύνδεσμο του Ολυμπιακού».

Για τις δηλώσεις Τατούλη: «Δεν έχω ενημερωθεί για τη δήλωση του κ. Τατούλη. Δεν θα ανακαλέσω την απόφασή μου. Ξέρω ότι αρκετοί στη Σπάρτη αγαπάνε την ομάδα. Θα μπορέσει να βρει τον δρόμο της, είμαι σίγουρος».

Για το αν πίστευε ότι θα φτάσει μια τέτοια στιγμή: «Δεν περίμενα τις αντιδράσεις του κόσμου. Το τρίπτυχο κόσμος-διοίκηση-ομάδα πρέπει να είναι μια γροθιά. Όταν δεν έχεις τον κόσμο μαζί σου είναι αδύνατο να ισχύει αυτό».

Για το αν υπήρξαν αντιδράσεις όταν ανέλαβε τη Σπάρτη: «Όχι, ένιωσα μεγάλη αγάπη και υποστήριξη από την κοινωνία της Σπάρτης. Δεν μπορούσα να προβλέψω αυτό που έγινε».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του Ολυμπιακού: «Όλη η Ελλάδα ξέρει πώς κερδίζει ο Ολυμπιακός τα παιχνίδια. Δεν θα ήθελα η Σπάρτη να είναι ένα από τα θύματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν ήταν αφορμή της ανακοίνωσης το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έτυχε να ήταν ο Ολυμπιακός, εκπροσωπεί ό,τι εκπροσωπεί και γι' αυτό βγήκε αυτή η ανακοίνωση. Δεν θα ήταν τόσο επιθετική η ανακοίνωση αν παίζαμε με άλλη ομάδα».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Μίλησα με Τζεντίλε και είμαστε κοντά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην υπόθεση μεταγραφής του Νάντο Τζεντίλε τονίζοντας πως ο Ιταλός άσος είναι κοντά!

«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πάντα για τέτοιες περιπτώσεις. Ελπίζω να έχουμε σήμερα ευχάριστες εξελίξεις. Ναι, είμαστε σε επικοινωνία. Ο προπονητής θέλει τον αθλητή και περιμένουμε την απάντησή του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρμάνι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή», δήλωσε σχετικά με τον Τζεντίλε.

Απαντώντας στην ερώτηση εάν ο Ιταλός είναι μια «ανάσα» από τους πράσινους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε:
«Δεν είναι μια... ανάσα όταν πρέπει να πάρεις το “ΟΚ” από έναν σύλλογο. Ο πατέρας του, ο Νάντο Τζεντίλε έχει μείνει στην ιστορία, όταν η μπάλα έκαιγε, είχε τα άντερα να μπει μέσα και να κάνει ό,τι έπρεπε. Με τον Νάντο υπάρχει μία σχέση πολύ καλή και με τον πατέρα μου και τον θείο μου, και εκείνος έχει σε εκτίμηση με τον Παναθηναϊκό. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε ο γιος του να ανδρώνεται σε ομάδα που και εκείνος έχει κάνει επιτυχίες;».

«Πρωτάθλημα και Final 4!»

Για τη μέχρι τώρα πορεία του μπασκετικού Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ έχουμε υπάρξει άτυχοι με τον τραυματισμό του Τζέιμς και του Γκιστ, και με τις αλλαγές που έχουμε κάνει δεν έχουν φανεί τα κενά. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον κ. Πασκουάλ και πιστεύουμε ότι σε τρία χρόνια θα βρισκόμαστε εκεί που αξίζει στον Παναθηναϊκό. Ναι, το μπάτζετ έχει μεγαλώσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας».

Για τους φετινούς στόχους του «Εξάστερου»: «Όταν το καλοκαίρι κάναμε το σχεδιασμό και είχαμε το μπάτζετ στα χέρια μας, στόχος ήταν να επιστρέψουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, που κακώς και ατυχώς έχουμε χάσει τα τελευταία δύο χρόνια».

Για αποχώρηση Μπαλτάκου: «Θα τοποθετηθώ όταν θα έρθει η ώρα. Και για την αποχώρηση Μπαλτάκου και για τη συνέντευξη που έδωσε ο γιος του».

Για το αν θα δώσει τα χρήματα στον Ερασιτέχνη τέλος της σεζόν, όπως είπε στη συνέντευξή του ο Δημήτρης Μπαλτάκος: «Είναι αστείο να συζητιέται αν η ΚΑΕ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Ο ερασιτέχνης έχει βάλει εταιρία ορκωτών λογιστών. Όταν τελειώσει αυτό θα φανεί πόσο δυνατή είναι η στήριξη της ΚΑΕ στον ερασιτέχνη»

Για το αν έχει σχέση η ανακοίνωσή του για τη σχέση ομάδας-κόσμου-διοίκησης στην ΑΕ Σπάρτης με τον Παναθηναϊκό Superfoods: «Σε καμία περίπτωση δεν αφορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Λόγω των πολλών παιχνιδιών φέτος και της οικονομικής κατάστασης είναι αδύνατο ο κόσμος να πηγαίνει παντού και πάντα. Να πηγαίνει δυο-τρεις φορές την εβδομάδα στο γήπεδο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Δύναμη του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια είναι ο κόσμος του και το ΟΑΚΑ».

Για τις σχέσεις του με τους οργανωμένους της ομάδας: «Υπήρξαν αντιδράσεις μεμονωμένες με την έλευση του Μπουρούση και με την εμπλοκή μου με την Σπάρτη, από ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν μεγαλύτερη εικόνα, αλλά δεν υπάρχει από μένα κανένα πρόβλημα».

Πηγή: Leoforos.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή