Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ LIVE: Λεπτό προς λεπτό η «πράσινη μάχη»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα και θέλει να βγει νικητής στην πρώτη «μάχη» των playoffs της Euroleague.
Ενημέρωση για το μεγάλο ματς στη Μαδρίτη
1'

Η «μάχη» για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague, στη Βιτόρια και τη "Fernando Buesa Arena" (17-19/5), κορυφώνεται με την έναρξη των playoffs. Σήμερα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει αυτή την ώρα επί ισπανικού εδάφους την κάτοχο του τίτλου και πολυνίκη -με 10 τρόπαια- στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και με μειονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευελπιστεί πως θα θέσει εκτός τετράδας την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, θα πάρει «γλυκιά εκδίκηση» για τον αποκλεισμό του από τη «βασίλισσα» έναν χρόνο νωρίτερα και θα φωνάξει «παρών» στο πρώτο Final-4 από το 2012, στην Κωνσταντινούπολη!

Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες, όπως φαίνεται και από την εξέλιξη του αγώνα, τα δίνουν όλα για όλα προκειμένου να κάνουν την... έκπληξη και να «κλέψουν» το πλεονέκτημα έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο παιχνίδι στο Wizink Center!

Ακόμη κι αν αυτό δεν συμβεί, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία να... δυσαρεστήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Παρασκευή 18/4, 22:15) μέσα στην Ισπανία και πριν η σειρά μεταφερθεί στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ (Μεγάλη Τρίτη 23/4 και Μεγάλη Πέμπτη 25/4)! Στη Βιτόρια, θα προκριθούν οι τέσσερις ομάδες που έφτασαν πρώτες τις 3 νίκες, κάτι που σημαίνει πως σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί και 5ος αγώνας. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο 5ος αγώνας, αν βέβαια χρειαστεί, διεξάγεται στη Μαδρίτη, την Τρίτη του Πάσχα (30/4).

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ