LIVE BLOG, Μαρία Σάκκαρη: Η μάχη τίτλου με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells

Μαρία Σάκκαρη: Δείτε λεπτό προς λεπτό τον τελικό του Indian Wells, όπου η Ελληνίδα τενίστρια θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο σε «1000άρι» κόντρα στη Σβιόντεκ.

Μαρία Σάκκαρη
AP Images
1'

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν διεκδικεί απλά τον τίτλο στο BNP Paribas Open, αλλά και την παρουσία της στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ, έχοντας ήδη κάνει career-high, καθώς από τη Δευτέρα (21/3) θα βρίσκεται τουλάχιστον στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ θα κερδίσει άλλη μια θέση σε περίπτωση που κατακτήσει το πρώτο «1000άρι» της καριέρας της.

Αυτή θα είναι η πέμπτη μονομαχία της 26χρονης τενίστριας κόντρα στην Πολωνή, η οποία είχε κερδίσει στην τελευταία τους μονομαχία. Αυτή ήταν στα ημιτελικά της Ντόχα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την παρουσία τους στον τελικό οι δύο αθλήτριες εξασφάλισαν 646.110 δολάρια, με τη νικήτρια να παίρνει φυσικά κάτι παραπάνω. Συγκεκριμένα, θα λάβει ως χρηματικό έπαθλο ένα ποσό που θα φτάσει τα 1.200.000 δολάρια.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα Σβιόντεκ - Σάκκαρη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή