Εφιάλτης στα χιόνια: Σκιέρ κινδυνεύουν με ακρωτηριασμό - «Τους άκουγα να ουρλιάζουν»

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει σε κάποιους σκιέρ η συμμετοχή τους στον μαραθώνιο 60 χιλιομέτρων στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας, όπου η θερμοκρασία ήταν στους -28 βαθμούς Κελσίου.
Εφιάλτης στα χιόνια: Σκιέρ κινδυνεύουν με ακρωτηριασμό - «Τους άκουγα να ουρλιάζουν»
Ο Γάλλος, Τόμας Τζολί
1'

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες έκαναν τη ζωή δύσκολη όλων των συμμετεχόντων, με αποτέλεσμα πολλοί να μην καταφέρουν να τερματίσουν, καθώς σε ορισμένα σημεία η θερμοκρασία έφτασε ακόμα και του -60 βαθμούς Κελσίου!

Είναι χαρακτηριστικό ότι κρίθηκε απαραίτητο ο αγώνας La Diagonela να ολοκληρωθεί στο 55ο χιλιόμετρο, κάτι όμως που δεν απέτρεψε ορισμένους αθλητές να υποστούν σοβαρά κρυοπαγήματα.

Ο Σουηδός, Μίκαελ Έκλοφ φαίνεται ότι υποστεί ακρωτηριασμό σε ένα από τα δάχτυλα του ποδιού του. Όπως τόνισε, μάλιστα, πονούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να φορέσει ούτε καν τα παπούτσια του.

https://www.instagram.com/p/CKOP9VoDegO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νορβηγός Αντρέας Νίγκαρντ από την πλευρά του υπέστη κρυοπαγήματα δεύτερου βαθμού, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα, ενώ κρυοπαγήματα τρίτου βαθμού υπέστη ο Γάλλος Τομάς Ζολί.

«Άκουγα παιδιά να ουρλιάζουν από τις καταβάσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζολί, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Όπως παραδέχθηκε στη συνέχεια: «Φοβήθηκα πάρα πολύ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Live - Ορκωμοσία Μπάιντεν: Λεπτό προς λεπτό η αναχώρηση Τραμπ από τον Λευκό Οίκο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή