Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Ναδάλ στον τελικό – Για τον 12ο τίτλο ο «βασιλιάς του χώματος» (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ράφα Ναδάλ θα είναι ο αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στον τελικό της Βαρκελώνης σε ένα... rematch του 2018.
Στέφανος Τσιτσιπάς Ράφα Ναδάλ
1'

Ο Τσιτσιπάς έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Barcelona Open.

Η πρώτη ήταν το 2018, όταν ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ. Ο «βασιλιάς του χώματος» θα είναι και φέτος αυτός που θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Έλληνα τενίστα, ο οποίος θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο του σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο Ναδάλ, ο οποίος στον δεύτερο ημιτελικό επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-2) του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, έχει 11/11 κατακτήσεις στο τουρνουά της πατρίδας του και φέτος στοχεύει στον 12ο τίτλο του.

Το 2018, ο θρύλος του τένις είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-1), ενώ μετράει 6 νίκες σε 8 αγώνες απέναντι στον Τσιτσιπά. Μάλιστα, αυτή ήταν κι η τελευταία κατάκτηση του, καθώς το 2019 δεν έφτασε στον τελικό, ενώ πέρσι το τουρνουά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός του Barcelona Open θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/4) στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr

Τα highlights της πρόκρισης του Ναδάλ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα έμοιαζε ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος: Η «ακτινογραφία» μιας υποθετικής σύρραξης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή