Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου: Χάλκινος ο Χρήστου – Τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο! (videos)

Το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο για τρίτη συνεχόμενη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου.

Απόστολος Χρήστου
1'

Στον τελικό της Βουδαπέστης, ο οποίος κρίθηκε στο... νήμα, ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε μεγάλη μάχη και τελικά κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο Χρήστου ήταν ταχύτερος στα πρώτα 50 μέτρα, αλλά στη συνέχεια οι αντίπαλοι του μπόρεσαν να ανεβάσουν ρυθμό και τελικά δύο εξ αυτών να τον προσπεράσουν, αφήνοντας τον στην τρίτη θέση με χρόνο 52.97. Μαζί του τερμάτισε κι ο Γάλλος Γιοάν Εντόι Μπρουάρ. Νικητής αναδείχθηκε ο Ρουμάνος Ρόμπερτ-Αντρέι Γκλίντα με 52.88, με δεύτερο τον Ισπανό Ούγκο Γκονζάλεθ με 52.90.

Στις δηλώσεις του μετά τον τελικό, ο Χρήστου εμφανίστηκε ικανοποιημένος, λέγοντας ότι: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ικανοποιημένος. Από χθες, ο βασικός μου στόχος ήταν να βρεθώ στο βάθρο και είναι σημαντικό που κατάφερα να πάρω αυτό το μετάλλιο. Αυτό μαρτυρά την πολύ σκληρή και συστηματική δουλειά που κάνουμε τα τελευταία χρόνια με τον προπονητή και τους συνεργάτες μου. Η κούρσα ήταν εξαιρετικά γρήγορη και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στο σημερινό μετάλλιο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Κορινθία: Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο - Εκκενώνονται οικισμοί, κάηκαν σπίτια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή