Ο κόσμος επιστρέφει στο τένις! - Στο 100% η πληρότητα σε δύο τουρνουά

Τένις: Σε κατάμεστα γήπεδα θα διεξαχθούν δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ, όπως έγινε επίσημα γνωστό.

Τένις
1'

Το Western&Southern Open, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 14-22 Αυγούστου και το Winston-Salem Open που θα γίνει 21-28 Αυγούστου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρσι το πρώτο είχε διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το δεύτερο είχε ακυρωθεί λόγω της πανδημίας. Αυτή τη φορά, τα δύο τουρνουά θα γίνουν με την παρουσία κόσμου και μάλιστα στο 100% της χωρητικότητας των γηπέδων.

«Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχουμε πάρει από τους αξιωματούχους της τοπικής αυτοδιοίκησης, είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους φιλάθλου στο Western&Southern Open», δήλωσε η διευθύντρια του τουρνουά, Κέιτ Χάας, ενώ ο αντίστοιχος του Winston-Salem Open, Τζέφ Ράιαν, είπε: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το Winston-Salem Open του 2021. Η περσινή χρονιά ήταν απογοητευτική, καθώς έπρεπε να ακυρώσουμε το τουρνουά λόγω της πανδημίας. Αλλά παράλληλα γνωρίζαμε ότι ήταν το σωστό. Οι φίλοι του τένις, αλλά και του τουρνουά ξέρουμε ότι είναι πιστοί εδώ και μια 10ετία και τους περιμένουμε όλους την έναρξη στις 21 Αυγούστου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τη Δευτέρα - Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή