Μαρία Σάκκαρη: Η όμορφη κίνηση της - «Κουράστηκε το παιδί, κρίμα είναι» (video)

Μαρία Σάκκαρη: Πέρα από μια εξαιρετική αθλήτρια, η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε και την κλάση της ως άνθρωπος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ίγκα Σβίατεκ.

Μαρία Σάκκαρη
2'

Η Πολωνή αθλήτρια κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, με αποτέλεσμα να το ματς να διακοπεί για λίγα λεπτά.

Η Σάκκαρη έκατσε στη θέση της, περιμένοντας την αντίπαλο της να δεχθεί τη φροντίδα του φυσιοθεραπευτή. Μετά από λίγο αντιλήφθηκε ότι το παιδί που κρατούσε την ομπρέλα της είχε κουραστεί και ζήτησε από τον διαιτητή να τον αφήσει να πάει να ξεκουραστεί.

Η 25χρονη τενίστρια απευθυνόμενη στον διαιτητή, είπε: «αν είναι να αλλάξει το παιδί που της κρατάει την ομπρέλα γιατί μπορεί να έχει κουραστεί το χέρι του».

«Είναι απίστευτο, δύο Έλληνες στα ημιτελικά του Roland Garros»

Η Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Σβίατεκ κι έγινε η πρώτη γυναίκα τενίστρια από τη χώρα μας που θα δώσει το παρών σε ημιτελικά Grand Slam.

Στις δηλώσεις της μετά τη σπουδαία επιτυχία, είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους Ελληνες που είναι εδώ (σ.σ. Παρίσι) και σε όσους μας βλέπουν από την τηλεόραση, στην ομάδα μου, στην οικογένειά μου... Ελπίζω και εγώ και ο Στέφανος (σ.σ. Τσιτσιπάς) να αργήσουμε να επιστρέψουμε και να μας υποδεχθείτε με πολλή αγάπη!»

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς αύριο. Είναι απίστευτο, δυο Ελληνες στα ημιτελικά του Roland Garros! Αν σας το λέγαμε πριν από δύο χρόνια δεν θα το πίστευε κανείς και με το δίκιο σας. Είναι μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα, το δείχνουμε κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο πόσο αγαπάμε την Ελλάδα!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας - Δείτε από πότε

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή