Μαρία Σάκκαρη: Η μεγάλη στιγμή! Τότε θα παλέψει για πρόκριση στον τελικό - Ώρα και κανάλι (vids)

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Μαρία Σάκκαρη
AP Images
2'

Η Σάκκαρη πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της Ίγκα Σβιάτεκ, την οποία μάλιστα αφιέρωσε στους Έλληνες, ωστόσο δεν θα έχει χρόνο για να χαρεί την επιτυχία της, καθώς θα πρέπει να κυνηγήσει μια ακόμη μεγαλύτερη!

Την Πέμπτη (10/6), η 25χρονη αθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Τσέχα, Νο33 στην παγκόσμια κατάταξη. Μάλιστα, η αναμέτρηση τους θα είναι κι αυτή που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο αγώνας που διεξαχθεί στο κεντρικό court Philippe-Chatrier θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 18:00, ανάλογα με την εξέλιξη και του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην 29χρονη Ρωσίδα, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με την έκπληξη του τουρνουά και Νο95 στον κόσμο, Ταμάρα Ζίντανσεκ.

Η Κρεϊτσίκοβα έχει 10 σερί νίκες και ρεκόρ 12-1 εφέτος στη χωμάτινη επιφάνεια, αλλά η Σάκκαρη έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα δώσει μεγάλη μάχη για να προκριθεί στον τελικό. Ο μεγάλος αγώνας της Σάκκαρη θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 και το Eurosport1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/06) στο Philippe-Chatrier:

1. Ντεσιρέ Κραφτσίκ/Τζο Σάλισμπερι - Ελενα Βέσνινα/Άσλαν Καράτσεφ (όχι πριν τις 13:00)

2. Αναστασία Παβλιουτσένκοβα - Ταμάρα Ζίντανσεκ (Μικτό διπλό, τελικός, όχι πριν τις 16:00)

3. Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα - Μαρία Σάκκαρη (όχι πριν τις 18:00)

Τα highlights της ιστορικής πρόκρισης

Η αφιέρωση με το «Hellas»

Την ώρα που έφευγε από το court η Σάκκαρη έγραψε τη λέξη Hellas στην κάμερα!

Χωρίς αμφιβολία, μόλις στα 25 της, η Μαρία κατάφερε να ξεπεράσει τη μητέρα της, τη σπουδαία, Αγγελική Κανελλοπούλου και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΤ, με διάθεση «πειράγματος», είπε την ατάκα: «Συγγνώμη μαμά, θα σε περιμένω στο Παρίσι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Αλαλούμ με τη δωρεάν διάθεση - «Πόλεμος» κυβέρνησης- φαρμακοποιών για τα κανάλια διανομής

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή