Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πιο μεγάλη μάχη του Λευτέρη Πετρούνια – Η ώρα και το κανάλι (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας δίνει σήμερα τη μεγαλύτερη μάχη του για να βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού του Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα, όπου θα κριθούν και τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή τη στιγμή, αυτό που διεκδικεί ο Έλληνας «άρχοντας των κρίκων» βρίσκεται στα χέρια του Λιου Γιάνγκ, ο οποίος προηγείται μέχρι στιγμής στην ειδική προ-Ολυμπιακή κατάταξη.

Η κινεζική ομάδα, όμως, δεν ταψίδεψε στη Ντόχα κι ως εκ τούτου ο Πετρούνιας έχει πλέον αντίπαλο μόνο τον εαυτό του, σε μια μάχη για την επίτευξη της τέλειας εκτέλεσης, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές έμειναν πολύ πίσω του στον προκριματικό και δεν δείχνουν ικανοί να τον κοντράρουν.

Πέρα από την πρωτιά χρειάζεται να πετύχει στον τελικό μία βαθμολογία από 15,334 και πάνω. Οι άριστοι οιωνοί για τον Έλληνα ενισχύονται από το γεγονός ότι το στάδιο «Aspire Dome» του φέρνει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς εκεί είχε κατακτήσει μεταξύ άλλων το πρώτο σημαντικό μετάλλιο της καριέρας του, το χάλκινο στο παγκόσμιο κύπελλο της Ντόχα το 2009 λίγο πριν κλείσει τα 19 του χρόνια, αλλά και τον τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του το 2018, παρότι λαβωμένος στον αριστερό ώμο.

Ο τελικός του Πετρούνια στη Ντόχα ξεκινά στις 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport9HD.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Κανένας μη εμβολιασμένος σε κλειστό εστιατόριο ή θέατρο από τον χειμώνα