Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα μπλε της Ελλάδας για τον Μίλτο Τεντόγλου το Δημαρχείο Γρεβενών (photos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο κορυφαίος άλτης του μήκους φέτος στον κόσμο, Μίλτος Τεντόγλου ρίχνεται σήμερα (31/7) στη μάχη για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και το Δημαρχείο Γρεβενών «ντύθηκε» στα μπλε.
dimosgrevenon.gr

Ο πρωταθλητής Ευρώπης θα αγωνιστεί στις 13:50 στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ και θα επιδιώξει στην πρώτη του προσπάθεια να πετύχει το όριο των 8,15 μ., προκειμένου να ολοκληρώσει με συνοπτικές διαδικασίες την παρουσία του στον τελικό.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Δασταμάνης δήλωσε ότι πρόκειται για μια «συμβολική πρωτοβουλία του Δήμου προς τιμήν του αθλητή μας, με την ευχή όλων των Γρεβενιωτών να ανέβει στο ψηλότεροι σκαλί των διακρίσεων σε αυτήν την Ολυμπιακή διοργάνωση. Καλή Επιτυχία Μίλτο!».

Το μήνυμα του Δήμου Γρεβενων

«Στέλνουμε τη θετική μας σκέψη και τις πιο θερμές ευχές μας στον Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου καθώς σε λίγες ώρες ξεκινά την μεγάλη του προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Από απόψε η πρόσοψη του Δημαρχείου Γρεβενών θα είναι φωταγωγημένη στο μπλε της Ελλάδας. Μία κίνηση συμβολική από τη γενέτειρα πατρίδα προς τον σπουδαίο μας άλτη για υγεία, δύναμη και διακρίσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Κόλαση» φέρνει ο καύσωνας διαρκείας - Έως 44 βαθμούς ο υδράργυρος - Τα μέτρα προστασίας