Μίλτος Τεντόγλου: Με συρτάκι πανηγύρισε την νίκη του στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με συρτάκι πανηγύρισε την νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team.

Ο πρωταθλητής από τα Γρεβενά αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. Αμέσως μετά πανηγύρισε με το συρτάκι, τη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η μητέρα του μίλησε στην ΕΡΤ και δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανη και ευτυχισμένη για το χρυσό άλμα του γιου της.

«Δεν ξέρω γιατί ήταν έτσι οι πρώτες πέντε προσπάθειές μου. Ήταν... χάλια. Δεν ξέρω τι έπαθα. Σαν να είχαν αγχωθεί, δεν ξέρω....» ανέφερε ακόμη, σημειώνοντας πως «στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο».

Η μητέρα του, μιλώντας για την επιτυχία του γιου της, δήλωσε πολύ περήφανη και ευτυχισμένη για το «χρυσό» άλμα του.«Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη. Με βρίσκετε σε δύσκολη ώρα μετά από όλη την ένταση το προηγούμενο διάστημα και την ώρα του αγώνα. Είμαι έτοιμη να καταρρεύσω και να βάλω τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση» είπε η ίδια.«Περίμενα αυτό το άλμα, είναι αλήθεια ότι περίμενα και κάτι παραπάνω. Όπως περίμενα και το χρυσό. Δεν το λέγαμε, αλλά μέσα μου πίστευα εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι θα τα καταφέρει» ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου