Κολύμβηση: Πέμπτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Απόστολος Χρήστου
Κολύμβηση: Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου στον τελικό των 50μ. ύπτιο, κατά τη 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Καζάν.
![Απόστολος Χρήστου](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2021/11/03/christou.jpg?t=WYhbEf3zrIe0dHtRiHAYfA)
Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να επαναλάβει χρόνο ανάλογο με το πανελλήνιο ρεκόρ του ημιτελικού (22.87), καθώς τερμάτισε σε 23.04.
Ακόμη και με τη χθεσινή (2/11) επίδοση, πάντως, θα έπαιρνε την ίδια θέση, καθώς τα μετάλλια κρίθηκαν κάτω από το 22.80.
Πρωταθλητής Ευρώπης, όπως αναμενόταν, αναδείχθηκε ο Ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ, ο οποίος με 22.47 βελτίωσε το ρεκόρ αγώνων (22.57) που είχε πετύχει στον ημιτελικό. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Ιταλός Μικέλε Λαμπέρτι με 22.65 και την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ρουμάνος Ρόμπερτ-Αντρέι Γκλίντα με 22.74.
Ο Χρήστου δεν θα έχει πολύ χρόνο να ξεκουραστεί, καθώς αύριο το πρωί (4/11, 09:40) ξεκινά την προσπάθειά του στα 100μ. ύπτιο, όπου επίσης συγκεντρώνει αρκετές ελπίδες διάκρισης.
Λίγη ώρα νωρίτερα μπαίνει στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος μετέχει στα προκριματικά των 200μ. μικτή ατομική. Είναι το φαβορί για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στη Γλασκώβη. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετέχει και ο Γιώργος Σπανουδάκης, με -εφικτό- στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό.
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.
Διαβάστε επίσης:
Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα
Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στη ζωή και τον θάνατο»
Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί
Trending
![Γιάνις Τίμα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 32χρονου - Βίντεο από τα τελευταία λεπτά της ζωής του](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/12/17/951ebac3-sedokova11.jpg?t=ZTl0dwLY7TzRCeLdS4atfg)